Rab Benimde ilk gebeliğim 25 yaşındayım şuan 4+4 üz yarın doktora gideceğim umarım kese ve bebeği görebiliriz herşey yolundadır inşallh
ZeynAz45 TBeyza lekelenmem 4 haftalık en sadece birgün tek gördüm oda sabah kalktığımda artık hiç görmedim iyimi yane
ikicocuklubiranne TBeyza merhaba ☀️ bende 28 yaşındayım. 2. Gebeliğim. 2,5 yaşında bir oğlum var. Keseyi bugün gördük 5+3 haftasıyla uyumlu dedi. Haftaya kalp atışları için gideceğim ☺️
ikicocuklubiranne Pelin06 5+3 ye keseyi gördüm bende. Şimdi bebeği göremeyiz dedi. Sizin nasıl boş kese olduğuna karar verip sizi korkuttu.
TBeyza _Izlen_ evet canım doktor yerleşme ağrıları korkulacak birşey yok dedi bana ,ama için rahat etmiyorsa doktoruna sormanda fayda var tabi
Adaryona TBeyza ben 23 yaşındayım oğlum 1 yaşında gittiği 6 haftalık gebeyim gittiği yere kadar emzirmek istiyorum
TBeyza Adaryona bildiğim kadariyla düşük riskiniz yoksa emzirmeye son bı kaç aya kadar devam edebiliyorsunuz doktorunuz en iyi bilgiyi verecektir
Sevincceylan TBeyza evet sürpriz oldu birazz 3 gündür emzirmiyorum biberonda kullanamıyordu dünden beri alıştı çok şükür
bebeklerin_annesi TBeyza 22 yaşındayım 2. Gebeliğim Kızım 21 aylık 6+4haftalık da hamileyim İnşallah pazartesi gidicez hastaneye 🌸
yased Teachernry Ben de çok korkuyorum cumartesi bebeği görmeye gidicez umarım çok iyidir ikimizin de şu ilk zamanları atlatsak biraz daha rahatlarız
Teachernry yased kesinlikle öyle canım banada yazar mısın umutla bekliyor olacağım biz genetik test ve trambofili paneli yaptırmıştık
Sedavarol Pelin06 Ben 5 haftalıkken öğrendim sadece kese vardı 6. Haftada kalp atışlarını duydum çok şükür içinizi ferah tutun doktor Kontrollerine mutlaka gidin 🌸🙏
Sedavarol Busekrnk_ Bende 19 yaşındayım ve 9 haftalık hamileyim çok şükür bir sorun yok şuan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🌸🙏
Sedavarol Busekrnk_ hic korkmanıza gerekyok daha çok yeni ve ilk gebeliginiz ise ağrılarınız normal benim de öğrendiğimde sürpriz oldu ve ağrılarım çok vardı
minigiminannesi03 TBeyza 27 yaşındayım 2 dusuk sonrası gebeyim 4+1 günlük suan kan sonucumuzu bekliyoruz 4 gözle