Happycatt Sivasss rabbim hayırlı etsin inşallahhh acısını göstermesin🙏 Kerime hocadan memnun muydun ?
Armess_loya Armess_loya sonu güzel oldu demek istedim🌸 kusura bakmayın klavye hatası oldu düzeltemedim🙈🌸
Serapmehmet_19 Sivasss o kadar sabır gerektiren bi sınavdan geçmişsin ki, ne olursa olsun asla pes etmeyişine hayran kaldım, Rabbim o güzel gönlüne göre versin, evladını size bağışlasın, sonu çok güzel olmuş 🌼🌼❤️😍
Sivasss Serapmehmet_19 sorun bende olduğu için hep kendimi suçladım ama hiç ümidimi kaybetmedim hepimizin Allah bağışlasın 😍
Sivasss Hanifedurmus Hanifedurmus Iscn Nilist ben bile hala yaşadıklarıma ağlarım cok sagolun herkesin bağışlasın Rabbım herkese nasip etsin
suslubocu Sivasss kerime hanımda instgramdan paylaştı sizin hikayenizi dikkatimi çekmişti. Allah sağlıkla hayırla büyümesini nasip etsin. Verdiğiniz savaş için tebrik ederim sizi yılmamışsınız sizde bebeğiniz de…
Iscn Sivasss ağlayarak okudum yazınızı çok şükğr ki rabbim size de nasip etmiş darısı tüm isteyenlern başına inşallah
Semadovi Allahım bundan sonra seninde bebeğininde yüzüne baksın yüzünüzden gülümsemeniz huzurunuz hiç eksik olmasın siz gerçekten çok güçlü bir kadınsınız ve bebeğiniz bu gücünüzü hissetmiş dünyaya sımsıkı tutunmuş. Elleriniz hiç ayrılmasın inşallah
mikano Sivasss sonu şükür güzel olmuş ama keşke annen ya da kaynanan gelip birz destek olsalarmış zor günlerinde