SevimlimX Khilal ben acibademde yaptırdım doktorum orda zaten 450 TL muayene ücreti 150 TL ikili test Ulturasondan bebeğe bakıyor ense kalınlığı ve burun kemiğine sonra kan veriyorsun dört gün sonra çıkıyor sonuç bu kadar
Bebikomm Khilal doktor ultrasonla bakıyor ölçüyor falan bide kan testi istiyor oda bi hafta sonra çıkıyor Edirne’de ben 260 TL vardım 2 Li taramaya
_Lavinya Khilal Hüma da muayene + 200 lira. Sendika indirimi geçerli. İkili testi yaptırıp yaptırmamak size kalmış bir karar. Doktorunuz muayene sırasında eğer risk varsa bunu size bildiriyor zaten. Ben ikiliden sonra üçlü yaptirmadim. Doktorum gerek görmedi
Khilal SevimlimX peki kan tahlilini ultrasonda çıkan sonuca göre mi istiyo mesela ultrasonda bir risk görmezse yinede kan tahlili istiyor mu acaba
nrsen SevimlimX Khilal ama nasıl 150₺ diyorsunuz ki muayene zten 680₺ ydi bu ay gitmedm dha zam gelmiştir ama 4 bin ₺ de ikili teste istediler? Hangi Acıbademe gidiyorsunuz acaba .
Usnac1995 esradgn123 benim hastanede 625 dedi. Muayene ile birlikte 800. Neden acıbadem bile 150 ye yapıyorken normal bir özel bu kadar para istiyor hiç anlamadım
esradgn123 Usnac1995 Özel hastaneye dava açıp fazla verdiği paraları geri alanlar var sanırım ben de öyle yapacağım
Usnac1995 esradgn123 bencede yapın. Ben zaten yaptırmadım ücreti öğrendim . Zaten yaptırmakta istemiyorum . Bana 550 ultrason için isteniyor dediler. Kimse ultrasondan bahsetmiyor. Neyin nesi anlamadım
esradgn123 SevimlimX Ben devlet hastanesine gittim aşırı kalabalıktı sıra yok dediler Geri gittim özelde yaptırdım 🙄
Khilal SevimlimX evet gerçekten acıbademde daha pahalı olur zannediyordum bende system Hastanesi’ne gidiyorum bakalım orası ne kadar diyecek
SevimlimX nrsen yok artık 4 bin mi yanlışınız var Kayseri acibademden söz ediyoruz ay çok fazla 4 bin nedir Muayene ücreti 450 TL Ocak ayından önce 370 TL idi zam geldi 450 oldu
nrsen SevimlimX yok gerçekten 680₺ muayene ücreti en son verdm zam geldi dediler haftya gidicem . Özellikle sordm 4 bin diynce dışarda yaptırdım istanbuldaki acıbademler zten çok pahalı malesef