Cansusu Deletedmom627372 bizde özele gidiyoruz hiç deme dünyanın paralarını yatıyoruz inanki,işte bebeklerimiz için göze alıyoruz herşeyi
Cansusu Pembekurdele Tabiki işte herşeye hazırlıklı olmak gerektiğini düşünüp yaptırdım ,dediğin gibi çok kötü durumlar var yine anne baba olarak Rabbim bizi büyük imtihanlarla sınamasın bir
Cansusu Busra2013 Yok ben yaptırdım zaten canım benim testim temiz çıktı darısı diğer annelerimize 🙏🏻
Ludmila Cansusu bence onlar para kazanmak için yapıyorlar çünki cok üzüldum ben eşim bana kızmış ben sana demedımı yapma diye
Cansusu Papiiii Tabi hazırlıklı olmak başka bişey önceden bilmek bir anda eline down sendromlu bir çocuk verseler daha mı iyi Zaten ihtimaller üzerine
lilalilalila Cansusu ne demek yaptırma ya bu ne cehalet. Öyle derlerse de ileri testler var onlar yapılır.
Selcanmeral Cansusu ben yaptırdım ce temiz çıktı kimsenin sözüne bakma çocuğunun sağlığını bilmek senin en doğal hakkın sonuçta çocuk senin çocuğun dinleme kimseyi gerekli olmasa böyle bişi istemezdi doktorlar biraz olgun düşünün
esma2197- Erayhilal kaç çıktı acaba burun kemiği ense kalınlı benimde biyokimyasal risk 1/100 çıkmıştı
Erayhilal esma2197- bana ölçümü soylenmedi ama gayet normal dedi doktor sadece riskim de 107/1 çıktı canim o yüzden istediler sıvı ben yaptırmadım ama