Sena_liya 3mlek2bebkannesi çok. Şükür canm sağlıkla kucağına al sağlıkla büyük inşeallah 🤲🤲🤲🤲 doğum tecrübeni bebis ten fırsat bulursan paylaş. Özel olacak ama bir şey sormak istiyorum ne olur yanlış anlama vücut temizliği ni nasıl yaptın 26 haftamdayim ama çok zorlanıyorum
3mlek2bebkannesi Sena_liya amin canım inş küvoze girme ihtimali var yanıma gelir inş valla vucüt temizliğini son bir aydır yarım yamalak kendim yapıyordum sezeryan olucagı için alttan bakmadı ama doğum temizliğimi özel bölgemi eşim yaptı kalan yerler yine ben yaptım 🤭
Ays_cskn Meliisa 1 er hafta yanlis hatirlamiyorsam gittim kalp atisini alana kadar dun bebisi gorduk bir aksilik olmadigi takdirde 12. Haftada ikili icin gorusuruz dedi doktorum
Ferii95 Meliisa genelde 3 haftada 1 gittim ben 1 defa 4 haftdada gittim. 32 den sonra 32 34 36 yaparız sonra da her hafta gelirsin dedi doktorum
3mlek2bebkannesi Simal61 canım normalde 38 tamamlayınca yapacaktı benim doktor ama hem agrılarım başladı hem de bebek 2 haftadr 100 gram bile kilo almadı suyu iyi diye 37+ 5 bekledi daha fazla beklemez asla dedi bebeğin falan herşey yolundaysa bekliyorlar
Simal61 3mlek2bebkannesi Anladım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şnşallah şuan kilo durumu ne peki benimde bebiş biraz zayıf gibi
Sena_liya 3mlek2bebkannesi mantıklısı o aslında ama becerebilene.. Ben anneme yaptırayım diyorum çok utanıyorum kuaföre git diyorlar daha çok utanıyorum bende bu halt beceremiyorum göremiyorum çünkü hangisi doğru olacaksa Rabb im onu nasip eylesin temiz olayım da 🤗🤲
Ruhan Deletedmom_6 her seferinde utrasyona giriyormuş? bende 2 hafta bir hatta bazen 1 hafta geçince hemen gidiyorum her seferinde utrasyonada girdim
Deletedmom72728 minik4550 banada hep 2 hafta sonra gel diyorlar bu gebeliğin riskli olduğunumu gösteriyo
Neslimami 32+3 günlük bizde ama hebüz bizde ayda 1 defa gidiyoruz haftaya ravdevümüz var bakalım ne sıklıkla tekrar çağırıcaklar ☺️
Mervepera Meliisa 33 haftadayim şuana kadar 3 haftada 1 oldu canım 34 de randevu düşer heralde kontrol 🤷♀️
Eslem_1 Mommyandbaby yurtdışında sıklıkla almıyorlarmış ultrasona evet ama ses dalgasıyla çalışıp radyasyon olmadığı için sıkıntı oluşturur mu bilmiyorum.
Eslem_1 Meliisa ben ilk haftalarda haftada 2 kez ağrı ayrı doktorlara bile gidiyordum merak edip 22. Haftamdayım daha 1 ayımı tamaladığımı bilmiyorum en fazla 3 hafta dayanabildim şimdi yine 1 ay dayanabileceğim sanmıyorum bi de kontrol muayenesi de oluyor özellerde 10 gün sonra ona da gidince ayda 2 kez girmiş oluyorum 🌸
Afro-dit Meliisa 34+0 haftaligiz ilk başlarda kese için kalp atışı için sık gittim sonraki aylar hep ayda 1 kere gittim şimdi de 20 günde 1 çağırıyor 14 günüm kaldı kontrole gitmeye inşallah doğum tarihini verir 🤲
Ecceee Meliisa her gebelik kendisine özel, sorunsuz bi gebelikse genelde ayda 1 yeterli oluyor ama benim gibi kanamalı bi gebelikse her gün, gün aşırı gittiğim zamanlar da oldu sayamadım bile artık 😂 ultrason görüntülerinden kitap yapıcam neredeyse 😂
Meliisa Ecceee Yorumlardan bende onu çıkardım sorunlu gebelik olunca haftada çağrılıyomuş ama 32 haftaya girince normal sık sık kontrol
3mlek2bebkannesi Sena_liya eşimize keyfi olarak yaptırmıyoruz ki canım benim eşim hatta niye zorlanıyorsun ben yapim dedi sürekli ben istemedim ben hasta olsam yapamasam demekki sen bana yapmazsın dedi şimdi mecbur yaptırdım