3mlek2bebkannesi Meliisa 30 haftaya kadr ayda bir snra 2 haftaya düştü 35 snra haftada bire düştük 37+5 yarın sezeryan olucak yoksa 36 snra haftada bir inicekti
Gmz34- Meliisa ayda bir gitmiştim.34 den sonra 36 da gitmiştim.Şimdi ise 37.haftamdayım .38 de doğum olacak haftaya sezeryan .gelmene gerek yok demişti bu hafta İçin ama Brn yine de başka bir doktora randevu aldım gidcem bugün
Simal61 3mlek2bebkannesi Canım ilk doğumun sezeryandı sanırım 37+5 yarın sezeryan demişsin.. bende şuan 35 teyim doktorum 38 içinde sezeryan yapalım diyor (ilki sezeryan) ama ne bileyim biraz daha beklemek istiyordum ben aslında
Sena_liya 3mlek2bebkannesi çok. Şükür canm sağlıkla kucağına al sağlıkla büyük inşeallah 🤲🤲🤲🤲 doğum tecrübeni bebis ten fırsat bulursan paylaş. Özel olacak ama bir şey sormak istiyorum ne olur yanlış anlama vücut temizliği ni nasıl yaptın 26 haftamdayim ama çok zorlanıyorum
Mommyandbaby Yurt dışındayım henüz sadece bir kere ultrasona girdik. Genel olarak ayda bir kontrole gidiyoruz ama usg ye girmiyorum her seferinde
Eslem_1 Mommyandbaby yurtdışında sıklıkla almıyorlarmış ultrasona evet ama ses dalgasıyla çalışıp radyasyon olmadığı için sıkıntı oluşturur mu bilmiyorum.
Grkmkrkmz48 Meliisa doktor bana 4 8 12 16 18 20 22 24 26 30 34 38 haftalarda gelmen gerek demişti 4 hafta 4 hafta yanı normalde bu şekilde bakmamız gerek dedi
Rmzy-01 Genelde aylık söylüyorlar hep 1 ay arayla gittim her iki bebegimdede son aylarda sık gidebiliniyor
Ecodero Meliisa 31 e kadar ayda 1 simdi 3 haftada bır 2 hafta sonra da haftada bir cagırcakmıs nedense
Deletedmom_6 Meliisa ilk 4 ay 2 haftada bir gittim 😃 4.aydan sonra 3 haftada bir gidiyorum normalde 1 ay sonra falan çağırıyorlarda ben dayanamıyorum
Ruhan Deletedmom_6 her seferinde utrasyona giriyormuş? bende 2 hafta bir hatta bazen 1 hafta geçince hemen gidiyorum her seferinde utrasyonada girdim
3mlek2bebkannesi Simal61 canım normalde 38 tamamlayınca yapacaktı benim doktor ama hem agrılarım başladı hem de bebek 2 haftadr 100 gram bile kilo almadı suyu iyi diye 37+ 5 bekledi daha fazla beklemez asla dedi bebeğin falan herşey yolundaysa bekliyorlar