Ayse1608 DerinKoss çok teşekkür ederim bende biraz pimpirikliyim ilk gebeliğimde 2 güne bir kan verip değerime baktırmıştım bunda biraz daha sakin olmaya çalışıyorum ama zor 😅 maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 😍🙏🏻
Ayse1608 DerinKoss çok teşekkür ederim bende biraz pimpirikliyim ilk gebeliğimde 2 güne bir kan verip değerime baktırmıştım bunda biraz daha sakin olmaya çalışıyorum ama zor 😅 maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 😍🙏🏻
DerinKoss Ayse1608 Evet ya sakin olmak epeyi zor gerçekten 😅 Amiin hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 🙏🙏🥰
Ayse1608 Yesim619 bakalım biraz daha bekleyim ☺️5 haftalık gitmiştim ilk gebeliğimde kese göründü ama kalp atışını 7 de galiba alttan muayene ile duymuştum bende
Ayse1608 Dün acile gitmiştim çok kalabalıktı ger dönmek zorunda kaldım bugünde gittim kan verdim değerim 70 çıktı ☺️
Tomrishatun Ayse1608 bende silik gibi gördüm ama sanırım adet olcam hafif bir kahverengi lekelenme olmuşum bu ay bende yok anladık.. Sizin olabilir neden olmasin