Mucizebeklerkennn Omay0707 benim geçse geçse en fazla dört gün geçer di.o da bir kere oldu. Zaten döngüm çok uzun 35 gün
Mucizebeklerkennn Rukiss35 sağlık ocağı haftaya çıkacak dedi verdikten sonra ☹️ bugün tekrar kan veririm hala olmadim
Rukiss35 Mucizebeklerkennn ayy çok heyecanlı İnşaAllah vardır Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤗 bana da haber ver muhakkak
Rukiss35 Mucizebeklerkennn canım acile gitsene de ki midem çok bulanıyor başım dönüyor gebe olup olmadığımı öğrenmek istiyorum gebe değilsem ona göre ilaç yazın de 1 saat içerisinde sonuçlar çıkar acilde beklemen bile gerek kalmaz hemen barkodtan bakıverirsin
Mucizebeklerkennn Rukiss35 adet dönemim geçti hala olmadim kuzum sağlık ocağına kan verdim ama bir türlü bana barkod numaramı vermiyorlar sonucu ogrenemiyorum
benito Mucizebeklerkennn eskiden veriyorlardı ama artık barkod vermiyorlar. Herhalde tekrar randevu alınsın diye yapıyorlar. E nabıza düşmüş olabilir sonucun. Kontrol et istersen ara sıra
Rukiss35 Mucizebeklerkennn bu ne saçmalık ya neden vermiyorlarmış. Rabbim senin için hangisi hayırlısıyla onu nasip etsin kuzum
Mucizebeklerkennn Rukiss35 işten geldim canım hastaneye gidecek hiç halim yok bir de eşime supriz yapmayı düşünüyorum. Yarın inşallah özel hastaneye gideceğim orada baksınlar artık. Perşembeye kadar bekleyenem
Rukiss35 Mucizebeklerkennn haydi hayırlısı İnşaAllah inan en az senin kadar heyecanlandım Rabbim gönlüne göre versin bana da dua et 😍🤲🏻
Mucizebeklerkennn Rukiss35 Rabbim herkese hayırlısıyla hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin sana da bana da 😇
Aytencan65 Mucizebeklerkennn 6 günün geçmesi hamilelik belirtisi bide sende belirtileride var hayırlı olsun şimdiden💞
Mucizebeklerkennn Aytencan65 bugün 9. Gün hala olmadım 🥰 eşimi aklayabilirsem birazdan özele gideceğim