zgeznur 38+5 haftalığım hala mide yanmaları reflü yaşıyorum. Aşırı derecede. Hic birsey fayda etmiyor. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı ızdırap resmen :((
Asillll16 zgeznur 28 haftalığım bende ve berbat bir şekilde mide yanması yaşıyorum. Resmen fokurduyor o derece. İleri zaman da nasıl baş edecem bilemiyorum
Symylldz zgeznur sabaha kadar mide yanmasından uyuyamıyorum bu gece de sabah ezanlarına kadar devam ederiz uzandığım an kaç kere ağzımdan burnumdan asit fışkırdığını söylemiyorum bile dik şekilde durmaktan boynuma belime kalçama giren ağrılar da cabası selam olsun 👏🏻
DilaraArslan07 zgeznur Ve şuan mide yanmasından uyuyamayan ben normalde süt iciyodum geçiyordu fayda bile etmedi kafayı yiyorum ağzıma gelio gibi oluyo çok kötü 🤦🏻♀️
minikkoalaam anonimgelin maden suyunu nasil tuketiyosunuz? herhangi bi zamanda mi yoksa mide yanmasi baslayinca mi? ben de onu denemek istiyorum bi o kaldi cunku denemedigim 😕
Cansugamze_ Buz gibi süt yemin ederim miss gibi hem bebeğime kilo aldırıyo hem sütüm çoğalıyo iyi oluyo😂😂
zgeznur Berbat bisey. İkinci hamileliğim. İlkinde böyle bi sorun yasamadım. Aynen öyle boğazna kadar cıkıyor. Su icsen de soda içsende fayda etmiyor. Az yesende.
Bendiyebiri minikkoalaam bende içerdim geceleri özellikle yatmasan önce biraz rahatlatıyordu beni gecem düzgün geçiyordu en azından. Mide koruyucu denedin mi peki
tugcesari Ahh kizlar ayni sorun bendede var 2 gundur felaket bildigin bogazimda o asit nasil yakiyor 🥺 İkinci gebeligim ilkindede olmustu ikincisindede Allah kolaylik versin hepimize gercekten cok zor 27. Haftadayim ilerleyen haftalarda napacagim bilmiyorum
zgeznur Bendiyebiri gaviscon içtim. Mide yanması dedim doktora ama mide bulantısı için 4 kutu artı bi kutu baska ilaç vermis hic fayda etmiyo bosa aldım :) bulantı değil yanma var. :(
Heybet_bilal42 Kızımda benimde olmustu onun sebebi çoxugun çok kıllı olması demisti doktorum ve gerektende oyleymiş peruk gibi sacları vardi dogdugunda onun hicbir caresi yok maesef su icsen yniyor migden simdi 18 haftlıgım simdiden basladı benim yine
zgeznur Heybet_bilal42 ya evet genelde öyle deniyor ama bilmiyorum galiba. Annesi gbi gür olacak kızımın saçları. İlk cocugum erkek onda böyle olmadı baslarda bulantı oluyordu. :)
zgeznur Heybet_bilal42 allah kolaylıklar versin. Anaların hakkı ödenmez. Tasıması ayrı fedakarlık büyütmesi ayrı.
minikkoalaam Bendiyebiri yok ilac hic denemedim. benim son haftalarda ortaya cikti ve geceleri artiyo ama doktora gittigimde soylemeyi hep unutuyorum. resmen uykudan ölcem gözlerim kapaniyo ama yatinca cok kötü oluyorum ☹️
Bendiyebiri zgeznur bende çok kötüydüm canım İnan ağlıyordum artık su içmek istemiyordum düşün artık o kadardı. Eğilip bişey alamıyordum bir yeri silemiyordum ağzımdan gelecek gibi oluyordu midem. Rennie ve gaviscon bitirdim kutu kutu fayda etmedi. En son doktoruma dedim mide koruyucu yazın diye lansor yazdı sağolsun ondan sonra istediğimi yiyorum istediğimi içiyorum. Dene bence muhakkak. Sabah aç bir tane içiyorum tüm gün rahatım. Şuruba ihtiyacım kalmadı. Umarım faydası olur sanada
Mrymmstf 39+1 haftalığım ve hala mide yanmasından çekiyorum gercekten beni de en zorlayan şey bu oldu süt ,şurup,salatalık ne dedilerse denedim ama yok yataga yatıp uzandım an başlıyor geri özellikle geceleri
zgeznur Mrymmstf evet cok kötü bi durum mide kaynıyor resmen. Allah yardımcımız olsun. Cok az kalmıs zaten. Sabredelim 🤧😊