Mavisinannesi2 Doğumum ama ilk doğumda suni sancı olduğu için pek birşey anlamadım vajinada iğne batması gibi arada vuran acı hissi oluşturan nedir kızlar
Acemianne__ Mavisinannesi2 iğne batması gibi bir his yaşamadım 🤷🏻♀️ belimde cok ağrı vardı açılmam öyle ilerlemişti
Humeyra424 Mavisinannesi2 bende bekleyeyim burda aynı durumdayım şuan saniyelik gelip gidiyor bendeki ağrı 40+5 im 🥲
Aseless Mavisinannesi2 bende 36. hafta başladı 39. haftada doğurdum. Vücudun kendini doğuma hazırlaması kanalların açılması oluyor sanırım
Humeyra424 Mavisinannesi2 suni sancı ve sezeryan istemiyorım Allah nasip ederse o yüzden emin olmadan hastaneye gidemem doktorum direk yatışımı verir bende böyle olsun istemiyorım 😢
Acemianne__ Mavisinannesi2 İnşallah açılma oluyodur 🤩bol bol yürü bu ara fırsatın varsa ve hurma hayırlısı olsun 🤲🏻
Zehra9616 Mavisinannesi2 o akinti aslinda ama bi cok doktor doguma yakin akintinin sulu geldigini soyluyo belkide oyledir cnm
Mavisinannesi2 Humeyra424 ama belki evde kanamanız falan olabili Allah korusun suni sancı zaten açılmanızı hızlandırıyor bende ilkte suni sancı aldım ve herkesin acı eşiği aynı değil herkes çığırırken doktor sen neden duruyorsun demişti size motive olsun😂
Mavisinannesi2 Zehra9616 valla hiç bilmiyorum korkmuyoda değilim evde küçük çocuğum uyumasa hemen acile gidicem ilkide bu haftada 2cm açılmam vardı hep yattım 6 hafta sonrası su geldi doğum başladı
Humeyra424 Mavisinannesi2 sancı değildir diye düşünüyorum çünkü bebek oynadıkça batıyor kendini ittiği için sende endişe etme bende 2 haftadır nerdeyse oluyor saniyelik batma hissi olup gidiyor
Zehra9616 Mavisinannesi2 valla benim ilk de nisan geldi bebem etliydi biraz suniyle desteklediler sancimi zor cikardim🤣 oyuzden bunda 2 cm var simdi ama bebe yok yine etli cunki bakalim neler olcak acele etmiyorum sakin kalmaya calisiyorum oglumda hasta oyuzden sallamamaya calisiyorum ne zaman gelirse artik
Tugba-A 36+ 2 deyiz lavaboya gittikten sonra karnım bir anda aşağı indi sanki ve belimde kasığımda sancı oluşmaya başladı kasılmalar da var ara da bir giriyor belime şuanda çok hafif bir şekilde giriyor
Acemianne__ Mavisinannesi2 😂😂😂 ay bende son haftadasın sandımmmm Allah korusun o zaman 😂 yaa o haftalarda oluyor diye duydum ben iğne batması
Mavisinannesi2 Tugba-A tuvalete gitme hissi zaten bebeğin kendini aşağıya itmesiymiş kuzum ilk doğumumdan tecrübe edindim onu
Mavisinannesi2 Tugba-A doğumhanede wcye bile göndermiyolardıki doğumdur biz lavabo ihtiyacı sanırız diye