_Izlen_ İyi akşamlar tatlı anneler 💖 Ben tam olarak 5 haftalığım daha bebeğimi sancılarkn ve bel ağrılarım haricinde hissetmedim. siz kaçıncı haftada bebeğinizi karnınızda hissettiniz ve kaçıncı haftada karnınız büyümeye başladı ? 💖
Smyye1B _Izlen_ 16da kıpırdama şeklinde 19da tam tekme 21den beri de güçlü tekmeler olarak hissediyorum karnımda 20den sonra çıkmaya başladı 😇
DilaraArslan07 _Izlen_ bende korktum korktum 20 haftada şükür hissetmiştim yavaş yavaş 25e gircez artık geceleri tekmelerden sicriyorum 😂😂
Prensesim1 elfferdgn Ben 22 haftalığım hala doğru dürüst hissetmedim tekme değil ama sanki kalp çarpıntısı gibi karnımın solunda pıt pıt oluyor ama elimi koyunca hissedemiyorum.
elfferdgn Prensesim1 zaten kalp çarpıntısı gibi oluyor bi anda sonra git gide güçlendiğini hissedeceksin suan 22 ye gircez bizde güçlendi artik bi andr sert vuruslarini hissediyorum irkildigim bile oluyor 😂
Smyye1B Prensesim1 23e kadar içeriden hissettim hep dün 23 olduk dünden beri dışarıdan hissedebiliyorum 😇
elfferdgn Prensesim1 biliyorum heycanla bekliyorsun sende hissetmek istiyorsun ama merak etme herkesin farkli oluyor erken hisssedende var geç hissedende hiç korku yaşama bi anda bi bakmışsın sert vuruyor benimkisi artik benim dokunuslarima tepki bile veriyor bende derdim ne zaman hissedicem diye cok merak ederdim bi anda başladı seninde oyle olur icini ferah tut ✨
Prensesim1 elfferdgn Madonna Şuan içim rahatladı gerçekten ben korkuyor dum acaba neden oynamadı yada tekme atmadı diye demekki birazcık daha var 🤲
Madonna 23 haftamda böyle bağırsaklarım hareket ediyor gibi hissettim canım daha sonra netleşti hareketleri karnimda 18 haftamda çıkmaya başladı 29 haftadan sonra netleşiyor ve çok fazla hareket ediyor
elfferdgn Prensesim1 hamileliğimde ben başlarda çok tedirgin oluyordum ama şuan kötü şeyler düşünmüyorum ve akışına bırakıyorum herkesin hamileliği farkli geçiyor yaşayıp görüyorsunuz bunu anladıktan sonra şimdi içim ferah zaten kontrollerde de doktor çok şükür sağlıklı diyorsa gerisi teferruat zamanla geliyor 😊