mnrgnc Kasev Medicalpark Keçiören’e gidiyorum doktorum Özge Özer daha önce arkadaşımda orda doğum yaptı çok memnun kaldığını söyledi.
Gzdalin Ceylankosova evet oradaki Naciye hanıma gidiyorum hamile kaldığım da paket 7 bin TL idi şuan 27 haftalığım ne kadar oldu bilmiyorum
duygubykl Ceylankosova ben yeni doğum için fiyat aldım 4500 normal doğum 5250 sezaryen pakette 9500 dü sanırım
Ceylankosova Gzdalin bende baran hanima gidiyorumda henuz nerde yapcagim belli degil merk ettim.orasi uygunsa diye sormak istedim her defasinda sormadan cikip gidiyorum🤭 sadece dogum hakkinda bir bilgin var mi…bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gzdalin Ceylankosova teşekkür ederim hepimizin evladını inşallah🧿🥰 eşim polsan üyesi ben sezeryan olucam polsanlılara %25 indirim oluyor ondan dolayı da 4500 ücreti
Ceylankosova duygubykl wuwwwwwww yine yuksekmis diger ozel hastaneler yenidogan bakim unitesi vs oluyo daha mantikliya geliyo sanki
duygubykl Ceylankosova yani değişiyor hepsi ama en uygunu 19 Mayıs diyebilirim koruda 10.500 dedi pakete sadece doğuma 9500 dedi
Ceylankosova duygubykl tabiki internetten 2022 fiyatlarina bakiyorim nekadar dogrudue bilmiyorum ama ciddi yuksek rakamlar var Allah yardimcimiz olsun bakalim nereye kismet olcak dogumumuz hayirlisi..
aygulll Kasev mrblar bende Ankara’da yım Demetevler özel lokman hekim hastanesinde gönül hocam var çok tatlı güler yüzlü ilgili bır doktordur tavsiye ederim
Gzdalin Nur0631 doğum paketi almadım muayene ücreti polsan üyesi olduğumuz işin 167 TL sezeryan ile doğum yapacağım o da yine polsanlı olduğumuz için 4500tl