Boncugummmm charlottececi ewt canm bzm yakınlaştı gün vericek haftada ya Allah nasip ederse inşllah güzel haberlerle gelirim🤲🤲sag saglim kavuşurum
Boncugummmm duruyildizz duruyildizz riskli bi durumuz mu wardı canm senin ne güzel kabul etmiş. Bnm arkadaşımın ablası görüşmüştüde kabul etmemiş
duruyildizz Boncugummmm hayır zaten mail üzerinden iletişime geçtim ama ben zaten o hastanede kontrollerimi yaptırdığım için kabul etmiştir belki bunu belirtmiştim
Kasev Seymaasln gerçekten çivisi çıktı artık her yerin nereye güvenicez anlamıyorum. Bana yol şehir hastanesine görüldü
Gzdalin duygubykl ben Naciye hanıma gidiyorum çok memnunum ondan evet yenidoğan yok fakat acil bi durum da bebeği sevk ettikleri bi hastane var sezeryan olacağım için bunu çok dikkate almadım açıkcası
[silindi] Eminekckgny şehir hastanesini soruyorsanız kendinize ait özel odada yatarken doktorlar gelip odanızda doğum yaptırıyor ve yanınıza istediginiz kişiler kalabiliyor doğum esnasında yanı anneniz esiniz vs vs … şehir hastanesi harika bir yer bence
KadersizMelek Boncugummmm kalçadan bir kez gece yapıldı onun dışında zaten ğö büyük serum verdiler içinde ağrı kesici olduğunu da söylediler canım.
Boncugummmm KadersizMelek anladım canım saolasın hersey için soru sorup durdum hayrlı bı seklde bızde atlatrsnz inşllah🌺🌺🌺
EsraKrkmz Gzdalin bekleme derken ? Randevusuz gitmek zorunda kaldım gecen 45 dakika bekledim sadece. Randevulu gidince randevu saatinde giriyorsunuz cok rahat.
Kasev EsraKrkmz buna bende takıldım. Her hastaneye randevulu gidiyoruz zaten acil bişey olmadıkça dolayısıyla tam randevu saatinde muayene oluyor. En erken tarihe randevumu alıp bi görmek istiyorum bende
KadersizMelek Boncugummmm estağfurullah canım yardımcı olduysam mutlu olurum, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah Rabbim ❤️