Hzlkaya Hayalimdekiseruven 14 marta sezeryan günümüzü aldık ama oğlum baya aşağıya inmiş en azından bu hafta sürekli yat kalkma 37yi dolduralım ciğer gelişimi için dedi bekliyoruz bakalım 😂
Suzan-mustafa55 Hzlkaya bizimde 14 mart sezeryan ama hiç bir doğum belirtisi yok acaba erken mi gidiyorum sezeryana
Psikomer Hayalimdekiseruven 33+3 olduk ikiz gebelik mart sonu gibi aliriz dedi doktor net değil tutabildiği kadar tutacak 🤷♀️ ama şimdiden baya ağırlaştık.
Zuhalbrl Zeytin20 ahh aynı şeyler benim de kizim 3 yasinda bütün gün oyun oynamak istiyo zor oturup kalkiyorum idare ediyorum iste ama kasiga fena baskı zor yuruyorum
Zeytin20 Zuhalbrl evet o yere oturup kalkmak, sürekli anne gelir misin, anne oynayalım mı,anne yatakta zıplamak istiyorum daha nicesi böyle otursam kalıyorum zaten orda. Bahar yaz olsa sokaklarda geçer gün kış olunca daha zor oyalaması
Boncugummmm Kardelencelikk karın agrınız olunca bi üşüme gbi tüglernz diken diken oluyor mu sonra belım vuran bı agrım oluyor
Zuhalbrl Zeytin20 evet malesef ya dikkat guclendirme seti aldim yoksa tavsiye ederim sürekli yapmak istiyo onunla oyalaniyo bayagi Lego, mutfak oyuncakları vs derken günü kurtariyoruz
Zehraaaaaaaaaaa Bnmde 37+3. 10 mart sezaryen günü :) iki gündür alttan batma gibi bişeyler oluyor. Karnımda sertleşiyor baya. Bugun kontrolüm vardı baya geçe vermişiz günü dedi :) 38+5 oluyor. Kanaman ağrın sancım suyun gelirse bebek hareket etmezse hemen gel dedi. Pazartesi testlerim yapılıcak sanırım o zamana kdar bi sıkıntı olmazsa perşembe doğum olursa daha erken artık bende beklemedeyim ☺️
Bendiyebiri BesteKc nasıl lansor rahatlatmadı ben ondan sonra herşeyi yiyebiliyorum bana çok iyi geldi. Ağlıyordum ben ağrılarımdan valla sinirlerim bozulmuştu. Sabah aç karnına içiyorsun dimi ?
BesteKc Bendiyebiri evet sabah aç karnına lansor 30 mg içiyorum, haftada 1 gün mutlaka böyle kötü oluyorum, bugun kendimi tutamayıp mantı yedim (kayserili olma sorunu🤣😂) çook büyük ihtimalle ondan ama bazen mantı yesem bile olmuyor bazen de böyle perişan oluyorum işte :(
Mevsim36 38+4teyiz. Perşembe randevum var bskalım artık neler olup bitecek. Oğlum 38+3de doğdu kızımın MaşaAllah var. Kız erken doğar erkek geç düşüncesini yıktık biz 🤭🤭
KaranAlpgeliyor Mide yanmam ve kusmalarim devam ediyor 34+6 yız haftada bir serum yiyorum hiçbir ey fayda etmiyor 😌 Cumartesi kontrole gideceğim bakalım tarih verecek mi
Suzan-mustafa55 Mrzsry_47 36+3şuan ama bizim tüp bebek olduğu için sezeryan doğum mart 14 dedi doktorum
Demetdemircan Zeytin20 doğum ve nst tarihlerimiz birebir aynı okuyunca yorumu ben ne ara yazdık diye düşündüm ☺️