_kubraalmas Merhabalar bende 2 gündür hamile olduğumu öğrendim 3 haftalıkken ultrason da belli edermi
Dilooss_33 _kubraalmas valla bende ilk kızımda üç haftalıkken öğrendim gayette kesem göründü bebek beş buçuk altı haftada oluştu. Ama bu hamileliğimde dört haftalık öğrendim ve keseye gece doktoru bakma tenezzülünde bulunmadı tıbben mümkün değil deyip kaldırdı. Yani belli olmuyor galiba
Deniz97 Niisa98 canım benim hamilelik bu hastalık değil ki hergün bi şey hissetmeye bilirsin bende öyleyim bazen 3 günde bir oluyo bazen hiç bende seninle aynı 7+6 insallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏❤️
Ozlemayaydin Ben de 4 haftalık olduğunda öğrendim sonra kam verdim düzenli çıkış oldu bi heyecan bi stres hemen bebek kıyafetlerini dolaba dizdim 🤣🤣sizde öyle bir şey oldu mu
Meltem01-27 Ozlemayaydin bnde de çok heyecan stres var ama hiç bir eşya almadım çok yeni olduğu için hep bir acabalar korkutuyor beni 😊😊
Duru_nunkardesi smr26 canım gittin mi Doktora ne dediler bizi de bilgilendir lütfen inşallah herşey dilediğimizi gibi olur
smr26 Duru_nunkardesi gittim canım çok şükür hcg degerim yükseldi ama doktor erken gebelik oldugu için keseyi çok küçük görebildim dedi 1 hafta sonrasına gün verdi
smr26 Meltem01-27 ilki 163 ikincisi 398 üçüncüsü 1200 en son bugün verdim 2600 sanırım daha 2 haftalık kadar bişey bu yüzden doktor muayene etti keseyi çok küçük gördüm 1 hafta sonra gel bakalım gelişimine dedi Hayırlı sonuçlanır inşallah 🙏