Kbraylmz1 Kızlar inanın hiç korkulacak bişey değil 5 saniye falan sürüyor burda çoğu kişi korkutuyor yok çok zor yok bağırdım ettim diye inanın hiç korkulacak bişey değil derin nefes alın nefesi verene kadar bitiyor
camellia Kbraylmz1 evet ama normal doğumda sürekli yaptıkları için bir süre onra insan yeter artık diyor bazen çok fazla ilesri sokuyorlar acıtıyor o zaman ama kısa sürüyor dayanılıyo bi şekilde
Zehra9616 Kbraylmz1 ahahahah cani tatli olan o ah vah edenler qı sal kendini idrar kesen bos olsun tamam o is 3 gunde 1 giriyom ben😃
Kbraylmz1 Meltem_Akgn3 normal doğumda açılmayı kontrol ettikleri için saatte bir yapıyorlar canım tabi bi bakmışsın 4 cm açıklık var bi sonraki kontrolde 7 olmuş.
Zehra9616 Meltem_Akgn3 dogum zamani surekli bakili 38+2 yim ben 3 gunde 1 kontrolum var bakmak zorunda sancim oluyo cunki bakmasida iyi zaten tetiklemesi icin
Klcaysgl Kbraylmz1 elinde sonunda o günler gelcek ben 26+4 haftamdayim şimdilik düşünmemeye çalişiyorum
Minigin_annesi0 Çok kişiye denk geldim hepsininde bağrış sesini duydum 🙄 inşallah korktuğumuz kadar değildir
2Prensveannesi Minigin_annesi0 yok artik yaa daha bugun oldum hatta ebe bebegin kafasina kadar degdim dogmu tetiklesin diye dedi tüm elini sokmuyor ya parmagi ile uyariyor okadar 🤷
Zehra9616 Kbraylmz1 ahahaha ben dogururken 5 dk surmeden parmaklandim 17 saat boyunca ama iyikide parmaklanmisim acilmam olmustu oglum kilolu olmasaydi cikarir atardim 3 5 saate 😅
Kbraylmz1 Zehra9616 oda senin şanssızlığın 😔 kız kardeşim ve gelinimizin her anında yanındaydım max 3er kez çatı kontrolü yapıldı
Kelebekk-0307 Kbraylmz1 ya geçenlerde biri doğum çatı muayenesinde daha kolay demisti o derece ağrılı olduğunu filan yazmıştı simdi böyle okuyunca bir rahatlık geldi
6464_iiiaakk Kbraylmz1 İçimi aşırı rahatlattiniz benim de cuma günü var kontrolüm korkuyordum hep burda korkunc şeyler yapmışlardı çünkü 🤪
Kbraylmz1 6464_iiiaakk korkma yemin ederim bişey yok o kadar hatta dedim ki doktoruma bu kadarcık mı acımadı bile
Esrabozkurtt 2Prensveannesi ya çatı muayenesi her hafta kontrole gittiğimiz yattığımız sedyede mi oluyor yoksa şu doğum koltuğu gibi bir şey var doktorumun odasında onunla mı oluyor ben de perşembe olacağım çatı muayenesi sizde olmuşsunuz sorayım dedim gerginim çünkü 🥲🥲