Buslee panpancabo 6 veya 7 kişiydi diye hatırlıyorum sezaryen oldum ilk doğumumda ben ama normal doğum da saat itibariyle değişebilir tabi… sağlıkla kucağınıza alın🌸
panpancabo sumelegi 😂😂 akım değil de yani öyle minik manevi bir hediye düşünüyorum, hayatımın en önemli anında bulunacaklar mutlu olurlar belki onlar da diye, bir de tanıştım hastanenin ebeleri ile hepsi çok sevecendi, öyle içimden geldi 😂😂
Gamzii00 panpancabo ben normal dogum yaptim oze hastanede. Son ana kadar 1 tane ebe 1 tane hasta bakıcı 1 tane yardımcı personel vardi ebe muayeneleri yapti hasta bakıcı ust giy cikar hasta bezi tak çıkar vs islerini yapti çatala alınınca dogum doktorum geldi dogum oldu sonra bebegin ilk kontrollerini yaptılar ardından da xocuk doktoru geldi bebegi muayene etti dikisleri ebe atti doktor bebek doğduktan sonra gitti
panpancabo Gamzii00 ebeler epey rol üstleniyormuş, Allah tecrübeli ve sevecen ebeler çıkartsın karşımıza inşallah 😊
panpancabo kubra_15_07 amin inşallah 😊 ne güzel 5 dkda doğurmuşsunuz ama hep bu yorumları sancısını güzel çeken annelerden duyuyorum, inşallah benim de sizinki gibi olur 😊
sumelegi panpancabo güzel düşünmüşsün canım:) herkesten çok bence onlar hak ediyor zaten:) tüm sağlık çalışanlarına saygılar ve sevgiler🌸
Elfvli Melikeince nöbetçi doktor da olsa devlet hastanesinde normal doğuma çoğu doktor malesef girmiyor. İlk.dogumu devlette normal yapmıştım iki tane nöbetçi doktor geldi gitti nöbet değişti ama doğumu yaptıran ebe oldu 🤷♀️