panpancabo Normal ve sezaryan doğumda, doğumhanede doktor dışında kaç tane personel oluyor? Yani bizimle ilgilenen hastane personel sayısı kaç kişi toplamda. Ebesi olsun, hemşiresi olsun..Doğum yapmış annişler gönderime sessiz kalmazsa çok mutlu olurum 😊
kubra_15_07 panpancabo benim normal doğum oldu 2si de devlet hastanesinde. doktor girmedi. 1 Baş ebe, 2 ebe ve 2 tane de stajyer var diye hatırlıyorum. 3. Doğumum olacak inşallah 24 gün kaldı. Bakalım hayırlısıyla 🙈
Asudeprenses panpancabo özelde doğum yaptım, normal doğum doktorum ve 1 ebe vardı sadece ,sonradan bebek doktoru geldi bebeği muayene etmek için, temizlikci abla vardı birde arada girip çıkıyordu 🤭
yasemineymenarin panpancabo ilk oğlumu özelde doğum yaptım doktor harici 4kişi vardı diye hatırlıyorum 6sene önceydi
panpancabo cilem01 doğumumda bulunan personele minik hediyeler almak istiyorum da, googleda çok aradım bulamadım kaç kişi olur, o yüzden buraya sormak istedim 😅 teşekkür ederim yanıtınız için 😊
Melikeince kubra_15_07 ayy doktor girmeden doğum olur mu hiç nöbetçi doktorlar oluyor normalde devlet de olsa
kubra_15_07 Melikeince bilmiyorum canım bnm 2 doğumumda da sadece ebeler vardı 🤔 doktorum sadece ertesi gün sabah kontrole geldi tamam 😅
Elfvli Melikeince nöbetçi doktor da olsa devlet hastanesinde normal doğuma çoğu doktor malesef girmiyor. İlk.dogumu devlette normal yapmıştım iki tane nöbetçi doktor geldi gitti nöbet değişti ama doğumu yaptıran ebe oldu 🤷♀️
panpancabo Asudeprenses benim de özelde olacak inşallah, bugün kontrolüm de vardı ama sormak aklıma gelmedi, az kişi olması daha rahatlatıcı olur sanırım 😅
Halime0638 panpancabo valla bende cok fazlaydı 1 anestezi uzmanı 1 ameliyat edecek doktor 2 tane başka doktor vardi onun dışında seruma vs ilaç vermesi gerekir se diye başımda 1kişi vardı tansiyona bakan biri daha vardı 6 kişi dışında bide 5 yada 6 tane stajyer vardı
kubra_15_07 Zeynep0806 ilk oğlum da kendi sancım ile doğum yaptım. 1 gün sancı çektim. Ertesi Gün doğuma gittim Allah a şükür 5 dk da doğum gerçekleşti. Doktor yine yoktu ebe vardı sadece 🤭 Ama kızım da doktor kontrolünde suyum geldi ve acil suni sancı ile doğum yaptım ve yine doktor yoktu yatışım yapıldı ebeler ilgilendi. Doğumum gerçekleşti. İnşallah sağ salim yine evladımı alırım.
panpancabo kubra_15_07 amin inşallah 😊 ne güzel 5 dkda doğurmuşsunuz ama hep bu yorumları sancısını güzel çeken annelerden duyuyorum, inşallah benim de sizinki gibi olur 😊