Mouradi elmaliiturtaa Tavuktan tiksindim her türlü yemeğinden 🥺🥺 İnşaAllah hamilelikten sonra geçer bazılarında geçmiyormuş öyle olmayız ya 😅
Mouradi elmaliiturtaa Ohoo soğansız yemek mi olur düşünmek istemiyorum öyle 😅 İnşaAllah canım aç kalmayız 😂😍
zehraduman elmaliiturtaa benim 6 haftada başladı 16 hafta olduk hâlâ aynı tiksintiler özellikle yağ, kızartma soğan sarımsak değil yemek kokusuna bile tahammül edemiyorum. Umarım geçiyordur
Vildanbahar61 elmaliiturtaa Yalnız değilim buna sevindim çünkü ben mi anormalim diye düşünmeye başladım ne yapacağız bilmem peynir domates havuç ve meyve geri kalan hiçbir şeyi yemek istemiyorum 😭
Melisagncm elmaliiturtaa daha ilk aylarda tiksintilerim başladı tavuk, soğan,bulgur pilavı asla yiyemiyorum tabi sucuk salam sosis falan da şimdi 32 haftalığım hala devam kabus gibi😔
elmaliiturtaa Nurcantas65 balıkta çok faydalı ama çokta kokan bişey ya Allah affetsin bulamayanlarda var ama insan tiksinince tiksiniyor 😌🙏🏻
elmaliiturtaa Deletedmom2265 inanır mısın eşimin yediği yemeği tahmin edebiliyorum et yediği günler birlikte yatmak dahi istemiyorum ama gel gör ki ayrı yatmıyor işkence gibi oluyo bana😅
Deletedmom2265 elmaliiturtaa İnanmaz olur muyum 🙈 bende eve gelince komple benim şampuanım duş jelimle yıkanmasını ister dişlerini fırçalatıp salonda yatırırdım neyse ki benim ki tv izleyerek yatmayı çok cazip buldu 😂 şimdi 21 olduk çok şükür herşeyi yiyorum kokluyorum ne 2.trimester müthiş umarım 3 te böyle geçer ❤️
elmaliiturtaa Deletedmom2265 maşallah diyelim ya darısı bize olsun ♥️ Sağlıkla alın kucağınıza inşallah🥰
Beyza2727 @“elmaliiturtaa”# elmaliiturtaa edirne peyniri kaynamış yumurta yiyemiyorum bide nazo meyve suları 🥺
elmaliiturtaa Beyza2727 peynirsiz bi hayat düşünemiyorum inşallah ondanda tiksinmem valla Allah yardımcın olsun kuzum♥️