oznurugurdurak sltnrdlbs ya inanun benim keyfi değil ya panik ataktan sebep kalp krizi geçiriyordum geçen doğumumda o yüzden sezeryan istiyorum söylersem alırlar mı acaba ondan sormuştum🤦♀️😢
Crescent01 oznurugurdurak ilk gebelikse normal dogum icin gözlerini karartiyorlar resmen. Ben ilkini özelde sezaryen oldum su an 2.yi planli olarak devlette spinal anestezi ile sezaryen olucam.
oznurugurdurak Crescent01 hayırlısı inşallah Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım🤲🤲
Syd160531 Berrinkisa33 Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah doktorun uygun görmüşse endişelenme benim de ilk doğumum 37+5 de olmuştu çok şükür kendisi gelmişti bebeğim ☺️🙏
ikinciyegebe25 Berrinkisa33 canım ben ilk doğumda 39+2’de,ikinciyi de 39+1’de olacağım ancak senin ekstra bi sağlık durumun var ve zaten bebeğin gelişimini tamamladığı haftada olmuş olcaksın,o yüzden için rahat olsun bence riskli bir durum olmaz🙏🏻
iki-bebekannesioluyor Berrinkisa33 ben 37 de doğurdum eltim 36 da hiçbir sıkıntı olmadi Allah’ın izniyle korkmayın kaç kg bebiş