asliu_ Karelinannesi ilk olarak bana 11+2de erkek dedi doktor sonra 15. Haftada da erkek dedi ama ben yine de tam inanmadim, 20. Haftda detayli ultrasonda da direk pipisi göründü ve erkek dedi artik inanıyorum erkek olduğuna 😅😅
Karelinannesi asliu_ hahah kız yavrum göstermiş niye inanmadın çocuğa😅😅 bizimki de ayrı dert gösterse bi türlü göstermese bi türlü 😅
happycatnap Karelinannesi 10 ya da 11 haftalıkken doktor çok emin bir şekilde yüzde 99 erkek dedi, 18. Haftada kız olduğunu öğrendik😍 sağlıkla kucağınıza alın hamileliğin keyfini çıkarın.
Karelinannesi happycatnap ayy 20. Haftaya kadar hazırlık yapmayayım en iyisi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Teşekkür ederim sağolun 🙏🏻😘
asliu_ Karelinannesi evet yalanci coban hikayesine döndü bizimkisi 😅 artik inanıyorum ama oğlum olacak 😅bu sefer de isim bulamıyorum kız olsa net sekilde Ada koycaktim ama erkek ismi bulamıyorum hic icime sinen
Susam1920 Karelinannesi aynı haftada erkek dedi en son 2 dr gittim 15. Haftada kız dedi klitorisi bazen yanlış görebiliyorlar
Karelinannesi asliu_ 😅😅 bende aynıyım kız olsa ismi hazırdı ama erkek bi türlü içime sinmiyor yani isim olarak hani 😅 bi türlü kanım ısınmıyor isimlere henüz