Mervee522 Kızlar bugün kontrolüm vardı 37+1im bir sıkıntı çıkmadı bebeğim dönmedi 14 marta sezeryan doğum olacağım çok korkuyorum tedirginim 😢
poncikveannesii Mervee522 sağlıklı olsunlar da nasıl olduğunun önemi var mı ama brnde bazen keşke bana sezeryan olacaksın deseler diyorum içimden 😂🤣
270320 Mervee522 ben yarın olacağım hem de isteğe bağlı . Çok düşünme stres yapma yani güzel düşün ☺️
Mervee522 poncikveannesii tabi ki de orası öyle sağlıklı olsunlar da ne bileyim insan ister istemez korkuyor tecrübeli olanlarin kimisi iyi diyor kimisi kötü herkesin bünyesi bir değil işte bakalım bizim nasıl olcak ☺️☺️
Gzm23 poncikveannesii kız benlm 4 martta randevum var 33+3 olunca doktora söylicem sezeryan yapar mı diye Yada beni yakın takibe alsın diye çentik ve direnç artışı sorunu vardı ya
Mervee522 Ezelhamza başı sağ göğsümün altında orda hareket ettikçe hissediyorum bugün doktorda baktı ultrasonla dönmemiş
Gzm23 270320 canım bfnde 34 haftalık iken isteye bağlı olmak istiyorum riski hamileliğim doktor sezeryan yapar mı?
SamsonsMom Mervee522 İnanki gözünde büyütdüğün kadar yok, Spinal den sonrasını hiç hissetmiyorsun, Uyuşma geçtikten sonra elbetteki ağrın olacak onda da ilaç veriyor doktor iğne yapıyor
Mervee522 SamsonsMom ameliyat esnasini değilde sonrasini düşünüyorum kalkabilir miyim yuruyebilir miyim diye ☺️
Sifakoc282 Ay inşallah bende 37 38 haftalık olayım da Sezeryan olayım hiç önemli değil canım benim korkma be güzel tamamlamış zamanında gelecek bebişin etken doğum olsa daha kötü benim öyle bir riskim var korkma
Gzm23 Sifakoc282 benlm de erken doğum riskim var doktor bebeği besleyen iki damar da da çentik ve direnç artışı var bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyon çıkabilir falan dedi şu an 33+1 haftalık hamileyim doktor sezeryan yapar mı ki Yada hastaneye yatırır mı? Senln neyin var?
poncikveannesii Gzm23 devlet hastanesiyse almaz özelse alır devlette sana diyeceği tel şey gelişim geriliği olmadkça tansiyon yükselmesi olmadkça aksi bi durum yoksa almayız der
Sifakoc282 Gzm23 ay inşallah sağlıkla gelsin canım benim ikiz olduğu için zaten erken doğum riskim vardı su gelişi göründü her hafta kanda enfeksiyona bakılıyor takip ediliyorum inşallah zamanında gelirler
270320 Gzm23 siz burdan bu sorunun cevabını öğrenemezsiniz ki daha önce ben de hastanede çalışıyordum muayene olmadan doktor kararını vermeden burda kim ne dese yanlış olur. Normalde 38 doldurmak istiyorlar tabi ama farklı durumlarda değişebiliyor .
poncikveannesii Gzm23 protein kaçağı sınırı geçmişse bebekte iki haftadan fazka gerilik varsa yapar yoksa yatışts yapmaz🙄