Basak1636 Tubmavi 24 de ayrılmak büyük bir nimet gerçekten . İlk hamileliğimde 37 ye kadar çalıştım . Bu sefer 24 okadar güzel geldi ki bana . Darısı sizin başınıza inşallah .
Umutunannesi92 Zor bir sınıfa dersim varsa on dakikadan sonra sabrım bitiyor saatleri sayıyorum bitsin diye , sınıf akilliysa yine bir şekilde geçiyor ders bence hamile hiç bir kadın calistirilmamali direk izne ayrılmalı 🐣🐣
Pheebs 24.hafta iznini kaldirmamalari gerek bu hafta izin alan aldı haftaya 24 olan alamayacak mi cok sacma olur. İzne ayrılanları da geri dondurmeleri gerekir corba olur. Insallah bu sene böyle devam eder😔
AAysima Lizbon Hayır hiç bir şey istemediler zorlanıyorum hocam epey zorlu bir süreç geçti dedim hemen ayarladılar sağolsunlar
menuder 1avuctoprak valla yorucu gidiyor 😂 ama hareket ve merdiven in çık iyi geliyor diyebilirim. 15 tatilde yata yata daha da hantallaştım sanki. Şimdi yorulsam da daha enerjiğim. Tavsiyem tenefüslerde sürekli su ve kuru yemiş 😁
TugceArslan 1avuctoprak 5 Aylık hamileyim. Son ana kadar çalışacağım Eylül- Ekime izin sarksın diye. Bugün nöbetçiydim okulda. Yoruldum ama şüküretmeye devam, iyiyim :)
menuder TugceArslan aydaşız hocam 🥰 Allah hepimize kolylık versin. Nöbetler zor ama hepsini başarırız 💪🏻
menuder gzdkrck zamanla daha iyi olacaksın canım merak etme ben de başlarda öyleydim sınıfın kokusu midemi bulandırıyordu 😂
gzdkrck menuder ınsallah canım benım henuz 8. Haftaya gırıs yaptık ama cok etkılıyo bazı gunler kafamı sıradan kaldıramıyorum. Allahtan koy okulundayım ogrencı sayım az ve akıllılar bi nebze de olsa dayanabiliyorum.
Mutluanne27 24 haftada illaki izin mi almak gerekiyor.Birde okula 24.haftada bildirmemiz mi gerekiyor.Ben 32.haftadayim bugün rapor aldım.Mudur yardımcısı bana 24.haftada bildirmen gerekiyordu dedi.Ben bilmiyordum bildirmem gerektigini bir sıkıntı olur mu?
ozgenur51 Bende 27+0 artık yavas yavas zorlamaya başladı cumartesi günü idari izne ayrılacağım insallah daha öncesinde ayrılmak istememiştim
Pheebs Bulantı açısından hep rahattım cok şükür ama ben çok yoruluyorum. Sürekli uykulu oluyorum ve sinirli halim var. Normalde cok sabirliyimdir ama suan sabrım cok çabuk tasabiliyor😂 24. Haftayi iple çekiyordum o da sallantida şansa 😂
Ogretmen1anne 22 saatim var ama okula beş gün gidiyorum dolmuşla 🙄 Yeni izmire tayin oldum ve oksapar kullanıyorum riskli bir gebeliğim var. İdareden rica ettim yardımcı olucam dedi olmadı 😒 Allaha havale edip çalışmaya devam ediyorum
Gizemlili Ben geçen hafta çıktım idari izne çok şükür gün saydım. Lisede kalabalık sınıfta laf anlatmaya çalışmak ve nöbet zorluyor zaten bebekte stres altında kalıyordu ister istemez çok şükür nimet oldu 24. hafta idari izin
Gizemlili Pheebs yok canım ya gebelerden başlamazlar kısıtlamaların kalkmasına bence ama kalksa da resmi gazetede şu tarihten itibaren der. İnşallah şu pandemi geçene kadar tüm hamileler yararlanır🙏
Pheebs Gizemlili Ayyy insallah 🙏🏻🙏🏻 ben 10 haftalikken falan yakalandim çünkü ve biraz ağır geçirdim o yüzden korkuyorum açıkçası umarım faydalanabiliriz hepimiz🙏🏻