Siner 1avuctoprak benim henüz ilerlemediği için sanırım şimdilik bir sıkıntı yok ama idareye derslerimi azaltabilirler mi diye rica ettim. Program değişeceği zaman hatırlatırsan yaparız dediler. Tabi önce zümrelerimle konuştum sınıflarımdan bazılarını alabilirler mi diye rica ettim kabul ettiler sağolsunlar
esradgn123 1avuctoprak Hamileliği öğrendim rapor aldım kalp atışını duyana kadar rapor vereceğim dedi doktor
Tubmavi 1avuctoprak 2hafta sonra 24. Hafta izne çıkcam gün sayıyorum. Çok zorlanmadım şu zamana kadar ama uykuya doyamaıyotum o yüzden istiyorum. Sadece 24+0da mı ayrılmam gerekiyor onu bilmiyorum bilenler aydınlatırsa sevinirim.
AAysima 1avuctoprak İlk 15 haftam mide bulantıları olunca epey zorlayıcı geçti hatta derslerde aniden kusarım diye poşet taşıyordum yanımda 😅 İdarem çok anlayışlı hemen nöbetleri kaldırdılar ama ders saatim azalamaz maalesef şuan daha kolay geçiyor elhamdulillah
1avuctoprak Siner Çok iyi benim öyle bir şansımda yok tek zümreyim kendi kendime derste azaltamam.30 saat ders çok ağır geliyor .ilçede ücretli de yok gelen.Agrıyla gidip geliyorum okula
vgc İlk haftadan beri gidiyorum okula zorlanmadım çok şükür. Yarın 24. Hafta iznine çıkacağım bir sıkıntı çıkmazsa 🙏🙏 Biraz dinlenmek istiyorum
Siner 1avuctoprak 24te idari izne ayrılın olmadı. Bir şekilde hallederler başka okullardan görevlendirme falan. Aslında 21 saatin üstünü istemiyorum diye dilekçe verseniz de mecburen hallederler
AAysima 1avuctoprak Yarın 18.00 da bilim kurulu toplantısı olacakmış inşaallah kalkmaz diye dua ediyorum ben de nisanın 8 inde tam 24+0 olacağım Sabırsızlıkla bekliyorum 😅
1avuctoprak Siner Malesef öğretmen yok o yüzden yerim dolmuyor.Acık kalıyor dersler.sinir bozucu durum.Bende vicdan yaptım sürüne sürüne gidiyorum okula
menuder gzdkrck zamanla daha iyi olacaksın canım merak etme ben de başlarda öyleydim sınıfın kokusu midemi bulandırıyordu 😂
nihal91 Ben de okulöncesi öğretmeniyim 16.hafta zorlanıyorum oyun oynayamıyorum çocuklarla,tahammülüm de azaldı 🥲
Basak1636 Tubmavi evet 24+0 da ayrıldım ben . Sonra 32 de dönüp 37 ye kadar çalışma hakkınız var . 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak için . Ama yerime ücretli geldiği için beni istemediler 😂
Basak1636 Tubmavi 24 de ayrılmak büyük bir nimet gerçekten . İlk hamileliğimde 37 ye kadar çalıştım . Bu sefer 24 okadar güzel geldi ki bana . Darısı sizin başınıza inşallah .
Umutunannesi92 1avuctoprak nöbet inanılmaz zorluyor beni in çık derste zaten ayakta kal şu an yataklı döşekli yatıyorum . Sabrım her zamankinden daha az ve sabah erken uyanmaktan nefret ediyorum. 15 haftalığız kaldı 9 umarım izin kalkmaz