Masalelif Bu iğneyi kullanan anneler var mı acaba sizde ne gibi etkileri var bende aşırı baş ağrısı ve kemik ağrısı yapıyor erken doğum riski için kullanıyorum kasılmalari ve erken dogumu engelliyor mu acaba haftada bir yapıyorum da umarım faydası olur 😥😥
gldn065807 Masalelif ben kullandım ama öyle bir yan etki yapmadı aynen düşük önleyici olarak veriliyor ben 23 haftama kadar kullandim
Gudu Masalelif bende de kasılmalar olduğu için doktorum bugun verdi 3 gün arayla kullan dedi. Bugun tekrar kqsilman olursa iğneyi vurdur demisti hastaneden çıkmadan yine kasılma olunca bende yaptirdim acilden cok yaktı igne . Suan bir wey yaşamadım ama bakalim.
Masalelif gldn065807 sabah kullandım başım aşırı derecede ağrıyor ondan mı diye düşündüm daha önce böyle bir ağrı yaşamamıştım benimde erken doğum riskim var 21. Haftada kullanmaya başladım 23. Haftadayim haftada bir yaptır dedi doktor 😥
ressamistanne Masalelif ben 24 e kadar kullandım proluton iğne. İdrarda koku ve bel ağrısı dışında bişi yapmadı. Doktora sordum yan etki yapmaz dedi
Gudu Masalelif insallah sizede gecmis olsun 27 haftadayim erken başlamış demisti . İğnenin faydasını gören cok var. Siz kaçıncı haftadasiniz?
Emine003 Masalelif gerçekten Rabbim yardımcımız olsun canım ilk oğlumda 24. Haftadan 36. Haftaya kadar vurundum erken doğum riskim vardı o yüzden şimdi bu oğlumda daha erken başladık yine 35 -36 ya kadar vuruncam rahîm ağzı yetmezliğim var o yüzden gerçekten o kadar çok yakıyo ki ağrıyo resmen 4-5 gün o tarafıma yatamiyorum hele dün başka birisi vurdu sağlık ocağında akşam oldu hâlâ sızlıyo nasıl vurduysa artık kolonyağli pamuk koyduk sızısına ilk defa dayanamadım ve ağladım şükür inşallah bugünlerde geçecek
Masalelif Emine003 Allah yardımcımız olsunvcanm benimde ayağım ağrıyor sırtıma kadar anlayamadım doktor kasılmalarimin olduğunu farketti ultrasonda o yüzden verdi erken doğum riski için korkuyorum ama Allah korusun erken doğarsa ne yaparım diye ama faydası oluyor demek ki haftalar ilerliyor bir şekilde Allah şifa etsin cümlemize
Simsim60 Emine003 merhaba prolutan ipneyi bende 13.haftamdan beri haftada bir vurunuyorum 21 haftalığım.ilk oğlunuzda zararı oldu mu bazı doktorlar bebekte problem olabilir uzun süre kullanmak diyormuşta.bende korktum
Deva22 Masalelif ben gebeliğin en başından beri haftada bir vuruluyorum 34.haftaya kadar da devam. Öyle etkileri olmadı ağır bir iğne yakıyor falan ama o kadar.
Masalelif Deva22 bilmiyorum canm benim vurulan ayağım aşırı derecede ağrıyor sırtıma kadar yanması da ayrı zaten üç haftadır vuruluyorun bende bakalım umarım faydası olur da erken doğmaz bebişimiz Rabbım şifa etsin cümlemize
Emine003 Masalelif öyle öyle canım faydası oluyo benim ilk oğlumda 24. Haftamda açılmam ve kısalma vardı çok şükür 39. Haftamda doğdu canım oğlum
Sed22-09 Masalelif evet erken doğumu engelliyor canım bir kaç gün kalçamda ağrı yapmıştı üstüne oturamıyordum
Pln1 Gebeliğimin başından beri kullanıyorum 34. Haftaya kadar devam dedi doktor gebeliğimin başında düşük riskim vardı sonra da erken doğum o yuzden 3 güne bir kullanıyorum biraz acıtıyor ama artık alıştım hissetmiyorum hıc bebeginiz için sabredin
Masalelif Pln1 Allah şifa versin inşAllah hepimiz faydasını görürüz bebeklerimiz için sabredeceğiz dediğiniz gibi 🙏
Masalelif ressamistanne benim doktorum da yan etki yapabilir dedi canm kişiden kişiye değişiyor demek ki bide bünyeler farklı ağrılar şikayetler farklı haliyle 🙏
Nil1308 Masalelif kacıncı haftandasın bılemıyorum ama bas agrısı ıcın pıhtılasmana baktırırsan iyi olur haftana ve degerıne gore ıgne veya kan cıvıltıcı ılac verebılır kemık agrındı sanırım ilac agır oldugundan ondan kaynaklı deılse magnezyum verebılır
Emine003 Masalelif inşallah canım bakalım benim bu oğlumda beklicek mi zamanını yine rahim ağzı kisalmaya başladı canım