Papatyali AyseErdal ben çok memnunum tabi kişiden kişiye değişiyor bence gayet güleryüzlü, ilgili, en önemlisi ise rahat bir tavrı var bu beni de rahatlatıyor ☺️ Ben en çok o yönünden memnunum kesinlikle tavsiye ederim 😊☺️
DilarArslan Papatyali Merhaba bebişinin cinsiyeti belli mi acaba bende Arif beye gidiyorum kaçıncı haftada söyledi sana 😊 benim bugün randevum var 13 haftalığız acaba söyler mi
Papatyali DilarArslan merhaba cinsiyetimiz kız bizim 😍 ama ben o dönem İbrahim özdurağa gidiyordum 14.haftada kız demişti o ondan sonra 17.haftada Arif beye gitmiştim o da kız demişti 🎈 inşallah sizin de belli olur bugunn ❤️ Buraya da yazın merak ettim 💜
ikramuratyanik Serap1 Antepli annelerde dahilmi konuya 🙋♀️ Gaziantepliyim ama başka bir şehirde yaşıyorum 🤦♀️
Badgirl_ Betus93 iclerinde en iyisi ibrahim ozdurakti canmm malesef onada ayri muaynane acti muayne ucreti cok fazla geldi brakmak zorunda kaldm ama cok iyi imkann varsa eger 300 t diye duydum muayne ucretini😀
Bbdd Papatyali bir hareketlilik yok şimdilik 😄 37+3 olduk inşallah bir sknti olmazsa normal doğum düşünüyorum 😊
Bbdd Papatyali geçmez dediğimiz zamanlar hızla geçiyor hele de son haftalar 😍 inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Papatyali Bbdd ya benimde 20den sonrası çabuk geçiyor 🤭 29 olmuşuz bile anlayamadım.. Sağ Salim kavuşalım da inşallah bi bakmışız yürüyüp koşuyorlar 😍❤️