Bbdd Papatyali tabiki öyle de 😄 böyle avutmaya çalışıyorum kendimi 🤣 yoksa sirf fotoğraf icin başka bi doktora da gideyim diye düşünmedim değil
kckynssna ferahdiba nasıl bir kontrol hakkınız var anlamadım🤔 benimde ablam 4 sene önce melek hanıma doğum yaptı ozaman primerdeydi gerçekten allah razı olsun çok güzel bir dr
Nurr_1 Gaziantep merkezdeyim bende kızlar 💁🏻♀️ 32+4 olucaz 40 dk sonra😂 Bende çok doktor gezdim açıkcası Sanko medikal ncr Suan hatemde Manolya hanıma gidiyorum ve çok memnunum ☺️ Rabbim hepimizi kolay kurtarsın insallah
Bbdd Papatyali inşallah bu sefer gösterir yüzünü 😄 sende gitmeden vişne suyu iç çikolata ye kıpır kıpır olsun 😊
Nurr_1 Bbdd Manolya hanım nerden çıktı yaaa😂😂 o kadar doktora gidersen ne olur 😂 Nazire Öztürk canım ya Manolya değil 😅
TubaSerinkaya Bbdd biz ibrahim özdurakta bebeğimiz 9 haftasındna itibaren dört boyutlu fotografını alabiliyoruz
AyseErdal Papatyali arif bey nasıl bi doktor acaba , bende 10 haftalıgım . Manolya hanımdan ona gecmeyi düşünüyorum
Papatyali AyseErdal ben çok memnunum tabi kişiden kişiye değişiyor bence gayet güleryüzlü, ilgili, en önemlisi ise rahat bir tavrı var bu beni de rahatlatıyor ☺️ Ben en çok o yönünden memnunum kesinlikle tavsiye ederim 😊☺️
Esraresit Merhaba kızlar bende medicalde abdullah göymene gidiyorum çok memnun kaldım herşeyi detaylı bi şekilde anlatıyo tavsiye ederim