Ays_cskn Meltem01-27 bebis daha rahat gorunuyor sanirim bana radyolog bakti idrara sıkısık olmadigim icin biraz zorlandi mesela kist tarzi bisi varmis onu tam olarak goremedi sıkısık olmadigim icin😊
Meltem01-27 Ays_cskn hımm tmm aklımda bulunsun o zaman daha hiç görmedim uygularım teşekkürler Allah razı olsun sağ salim alın kucağımıza inşallah 😊
Ays_cskn Niisa98 canim benimde belirtilerim bir oluyor bir gidiyor bulantim 1 sabah olursa 1 sabah olmuyor sukur bi sorun yok simdilik kanama agri yoksa korkma ama icim rahat etsin diyorsan doktoruna danisabilirsin saglikla gelsin minis😊
Meltem01-27 Ays_cskn daha 4 hafta oldu bu gün acemiyim o yüzden ne zaman doktora gitmeliyim düşünüyorum 2 defa kan testi verdim yükselme oluyor ama ne zaman doktora gidilir bilemedim 😊
Ays_cskn Meltem01-27 cok yeni masallah eger kese bebek kalp Atisi birden goreyim diyorsan lekelenme kanama agri yoksa 7. Haftanda git hepsini bir gorursun ama 5. Haftada kese 6,7,8, haftalardada bebek gorunur Allahin izniyle hayirli olsun bu arada😊
Mervetepe Haticevrl 5 haftada bebek görülüyormu peki bende bugün 5 haftama girdim yarın gidicem acaba görünür mü
Haticevrl Mervetepe benim 10 gün önce de görüldü kese alttan bakınca on gün snra gel demişti gittim üstten de göründü ama gene alttan baktilar
Tombikis96 Tombikis96 gittim canım yine yanı özele gitmedim tabi haftayı bekliyorum ..Devletin aciline gittim baktılar yine göremediler kese gayet düzenli ama bebek gözükmüyor dediler bide 10 haftalık niye bu kadar bekletiyorlar boş gebelikse bekletilmemeli dediler anlamadım 🤦🏻♀️😔bu bilinmezlik beni yoruyor artık