Miray0055 Serapmehmet_19 amin inşallah bende çok sabirsizim malesef bebeklerinde öyle ilk oğlumda 35+3 gelmişti kızımda erken doğum riski var doktor aşağıya inmiş dedi ve heran gelebilir dedi nst sancım da çıktı biraz 10 günde önden gidiyor dedi😇
Serapmehmet_19 Miray0055 yaa maaşallah erken doğum riskiniz varmış bi hafta önden gitmesi çok iyi olmuş, sağlıklıca doğsun minnoş inşallah, oğlunuz doğduğunda küveze almışlarmıydı peki
Serapmehmet_19 Miray0055 ah canım benim yaa, çok kalmamış Allahtan inşallah bebişlerimiz zamanında sağlıklıca gelirler
Miray0055 Serapmehmet_19 amin amin inşallah sizde sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza inşallah 🥰
Zeynepgl Serapmehmet_19 Çok teşekkür ederim canım amin inşallah 😘 sağlıkla kucağına al inşallah sende 🤲🏻🌸
Busra2013 Serapmehmet_19 son 7 gelmek bilmeyen bir kizla karsi karsiyayim insallah insdini birakir 2 gune gelir
Serapmehmet_19 Busra2013 inşallah hayırlı zamanda sağlıklıca alırsın kucağına canım valla doğurdum haberini bekliuorum artık senin, ama bebiş içeriyi çok sevdi gelmiyo sanırım 🤭😃
Busra2013 Serapmehmet_19 valla artik icerde ne var cok merak ediyorum😂2 dk girip bakasim var bu kiz neyini sevdi kucuxuk alan su icindesin hsreketin kisitli gel sscimizi cek ortsliga csini yap kizima solim mis gibi yatagin var seni seven ailen var neyi beklionki 😂