Ezelhamza Serapmehmet_19 kız vala zaman geçmiyor bide 1 yaşında oğlum var akşama kadar beni çok yoruyor bode bisey soracaktım bebeğinizin kilosu en son kacti
Serapmehmet_19 Miray0055 yaa aslında bende 40 a kadar beklemek istemiyorum hemen 38 39 da gelsin istiyorum 😅😅, ne kadar sabırsızım yaa, az kalmış maaşallah senin, sağlıkla kavuşun inşallah
Serapmehmet_19 Yasmiinn ah canım benim, o günleri hatırladım, 40 lara gelene kadar anlım çatladı resmen, inşallah çabuk geçer, sağ salim kavuşursunuz
Serapmehmet_19 Ezelhamza Allah yardımcın olsun kuzum yaa benim ilk gebelik o yüzden zaman zor geçiyor sanırım, en son 30. Jaftada 1600 gramdı canım, perşembe tekrar gidicem inşallah, bakalım ne kadar olmuş
Serapmehmet_19 Ayse_1212 😢😢, sorunsuz sıkıntısız geçer de inşallah kavuşuruz miniklerimize yaa, 8 ay geçmiş bir ay da geçer Allahın izniyle inşallah
Miray0055 Serapmehmet_19 amin inşallah bende çok sabirsizim malesef bebeklerinde öyle ilk oğlumda 35+3 gelmişti kızımda erken doğum riski var doktor aşağıya inmiş dedi ve heran gelebilir dedi nst sancım da çıktı biraz 10 günde önden gidiyor dedi😇