bebekveannesiii Barlasyektam06 dakika başı bı postuna denk geliyorum ayrıca kötü bişey demedim ben ama sen belli ki gelen linçlerden dolmussun bu yüzden sana bişey demicem
Barlasyektam06 bebekveannesiii Bana linç gelmedi sen belirli belirsiz konuşuyorsun sdece ve bu arada bu hesabımda iki post actm ben sdece biri hesapla ilgili biride bu daha fazla uzatmanın anlamı yok
Scdmf bebekveannesiii valla çok haklısınız bende kaçıncıya denk geldim her yerde kopyala yapıştır aynı isimler baştan aşağı
bebekveannesiii Barlasyektam06 linç gelmedimii hahaha yorumları tel tek okudum cnm ayrıca tenisinde 2 tane attında eskisinde tam 15 tane var gözüküyor hatırlatırım
bebekveannesiii Scdmf sorma diğer hesabında tam 15 tane isim postu var üstelik onu da yeni açmıştı ne bu isim takıntısı anlamadım. Hani sohbet etmek istersin post açarsın buna kimse karışamaz kurallara uygun olduğu sürece ama bu arkadaş takmış işime hem kendi bebeğinin ismini sorup duruyon nasıl diye hem de böyle isimleri kopyala yapıştır yapıyo 😄😂
Gog_irem O isim konusu benide sıktı erkek olursa hem fikiriz eşimle ikimizde Alparslan istiyoruz ama kız oluşa onun isminde sorun yaşıyorux ya o begenmiyo yada ben onun söylediği isimleri beğenmiyorum 🙄
Usenmezz99 bebekveannesiii eşimde istiyoe ya kızımın ismi kayınpederimin annesinin ismi oldu (meryem) oğlumun ismini eşim istedi (kerem)bidaha oğlum olucak onuda eşim babasının ismini istiyor (adı erdinç ) bilemedim ya erdinç ismi güzel mi sizce
bebekveannesiii Usenmezz99 kulağa hoş geliyo bence güzel isim ama tabi sen bilirsin bide kayinbabani sevip sevmemenle alakalı ben seviyorum bana zararı yok hatta faydası var hiç itiraz etmedim. Ya bide ben bu tür isimleri daha çok seviyorum yeni isimler bana değişik geliyo bı insan hep bebek olarak yada çocuk olarak kalmayacak büyüyecek, dede nine olacak yani bence bunlara da gidecek isim olmalı tabi herkesin kendi fikri canım🌺🥰
SerraveAnnesii 37+6 haftadayım cinsiyeti öğrenince karar vermiştik💕 Serra olacak inşallah☺️🧿 anlamı bolluk, bereket, genişlik demek 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Zeynosunannesii bebekveannesiii evet banada isim listesi kac kez denk geldi hanimefendinin ne güzel yardımcı olmak istemiş ama ben listeyi pek beğenmedim hiç duymadığım tuhaf isimler var
bebekveannesiii Zeynosunannesii inan o isimlere hiç bakmadım çünkü heryerde kendi bebeğinin ismini soruyordu güzel mi değil mi diye zaten bu yüzden linç yedi de ğer hesabında 15 tane ismiyle ilgili post vardı
asel35ece Barlasyektam06 kırk kere fikir değiştirdikten sonra Ahsen olmasına karar verdik ve artık değişmesin diye isimli tulum yaptırdım 🤣🤣🤣 ilk kızımda bu kadar zorlanmamistim isim konusunda valla ikinci çok zor oldu bize seçim konusunda
Gulcan3737 Barlasyektam06 bizde baya zorlandık herkes karışıyordu gittim emzik zinciri yaptırdım ben almina istedim eşim ikra istedi ikra Almina koyduk
Usenmezz99 bebekveannesiii şimdi çok haklı buldum seni benimde kayınpederimle aramafa sıkıntı yok aöa kayınvalidem emri vaki yapınca bak kardeşimin gelinide kendi ismini koyucak sizdende beklerim yani deyince ilk başlarda biraz kızdım ama donra eşim ztn istiyor onum hatrı için kırmak istemedim
bebekveannesiii Usenmezz99 kayinpederin iyiyse eşinde istiyosa bence koy ne olacak ki ben görüyorum burda post aciyolar kaynana kayınbaba ismi diye iyiyse ve ismi kötü değilse koyulur ne olacak ki🤷