Gulcanozzz bebekveannesiii vallahi şu yorumu bende yapacaktım tuttum kendimi. Sayesinde isimlerden soğudum
bebekveannesiii Barlasyektam06 az önce ben de sana yorum yapmıştım da bebeğin isimden tanıdım😄🥰 açtığın meil adresinden happymom’a meil at diğer hesabi kapatırlar
bebekveannesiii Barlasyektam06 e postaya gir biz@mutluanneleriz.com ’du galiba ona hesabımı kapatmak istiyorum de yada moderatörlere mesaj at
Barlasyektam06 İki hesabımı da kapatcam merak etmeyin ama nasl kapatacağım konusunda yardımcı olur musunuz?
Barlasyektam06 Fazla uzattinz bence isim konusunu ben kendim isim takntili değilim kim ne takacak ne düşünüyorlar onu soruyorum sohbet olsun dye yazmak istemeyen yazmaz yada post a girmez bukadar.
bebekveannesiii gul06_ keşke hayata karşı azmim şu isim konusu kadar olsa 😂😂 vallahi kadın baya azimli hergün isimle ilgili post açıyo😂😂😂
Cnrmom Barlasyektam06 Kimsenin ne dediğine takılmayın 9 ay bedeninizde taşıyan sizsizin doğum zamanı sancı çeken sizsizin emiren sizsiniz uykusuz kalcak olan sizsiniz oyüzden istediğiniz ismi koyma hakkınız var kimseye düşmez 🌸🥰
Zeynosunannesii bebekveannesiii evet banada isim listesi kac kez denk geldi hanimefendinin ne güzel yardımcı olmak istemiş ama ben listeyi pek beğenmedim hiç duymadığım tuhaf isimler var