Smyye1B https://resimyukle.io/r/UH6CsAj1Hk Baktıkça bakasım geliyor Nasıl güzelliktir bu 🥰 Sizde benim gibimisiniz.? 😍
Elilar2225 Smyye1B evet hiç annelik hissim yoktu hep söylüyordum neden böyleyim diye ama dun ultrasonda görünce yüzümde aptal bi gülümseme vardı 😄simdi hep bakmak istiyorum☺️
pusatmom35 Smyye1B Çok tatlı maşallah canım sağlıkla al kucağına 🙏 Bir fotoğrafına uzun uzun bakıp öpüyorum kontrol günlerimi iple çekiyorum 😻
gokcekilic Askiletotomsu bence yüzü falan gayet belli cokta sevimli görünüyor ayrıca nokta kadar bile olsa bebeği tabi ki sevecek güzel gelecek niye bu kadar kırıcısınız ya
kuzeymomss Askiletotomsu ne kadar çirkin bi yorum bu madem anlamadınız yorum yapmayın bi insan mutluluğunu paylaşmış siz kendi çoçuğunuza bakıp güzel falan demeyin o zaman gayette eli yüzü ağzı burnu herşeyi belli çokkk tatlı maşallah
pusatmom35 Askiletotomsu ağzı gözü herşeyi belli neyi anlaşılmıyor. Ayrıca minicik bir nokta bile olsa ona güzel gelir çünkü annesi. Niye böyle kötü niyetli yorum yapıyorsunuz bişey anlaşılmıyorsa yazmayın o zaman posta
MihrimahVeAnnesiii Askiletotomsu Ultrason görüntüsünde bebeği göremiyorum postu niye açtınız o zaman? Siyah beyaz sonuçta. Burda gayet belli herşeyi de var . Birşey anlaşılmıyor iken bebeği göremiyorum neyine diyorsunuz anlamadım da?
pusatmom35 MihrimahVeAnnesiii bu kadın çoğu posta böyle saçma sapan yorumlar yapıyor bana da yapmıştı en iyisi engelleyip hiç görmemek kendisini
Cicilibicili pusatmom35 aksine engellemek bir çözüm değil, bildirin ki gerekeni yapalım. Bu şekilde kimse kimsenin postunu sabote edemez
MihrimahVeAnnesiii pusatmom35 evet baktım gördüm terbiyesiz işte terbiyesiz kendi mutsuz herkesi etkileyecek hadsiz .
Bernako pusatmom35 kız aslında bana hep yorum yapar hiç öyle kırıcı bişey dediğine denk gelmedim .şaşırdım ama böyle yoruma 😵💫
lunam Smyye1B maşallah darısı doğup da kucağınızda görmeye 🥰 4d görüntülerine bakıp bakıp seviyorum ben de 🤭
Cicilibicili Askiletotomsu size bir süre askı veriyoruz. Negatif enerjinizi farklı şeylerle atmayı deneyin, kimsenin hevesini bu şekilde kıramazsınız