AytanSuleyman Cennetkusu192 ben burdaki yorumlardan anladıgım kadarıyla hamilelikde ne görürsen tersi çıkıyor, hamilelikden önce ne goruyorsan aynı cinsten oluyor😊 hepimiz için hayırlı evlat dilerim
Anne_N AytanSuleyman ben kızımı görmüştüm rüyamda. Saç renginden yüzündeki bene kadar tarif ettim. 3 yaşlarındaki halini gördüm. Hatta anne sevgisini hissettim o an. Dünyanın en güzel çocuğu bu olmalı dedim. Çok şükür doğdu büyüdü 7 yaşında. Şimdi 2. yolda. Ama bu kez görmedim hiçbirşey
menuder AytanSuleyman rüyamda ikiz erkek doğurduğumu gördüm ve doktor ertesi gün erkeğe benzetti 😅 geçenlerde de kız doğurduğumu gördüm hatta şaşırıyordum aaa erkek sanıyoduk diye 😂 kafalar hormonlar allak bullak anlayacağınız
AytanSuleyman lena_moms xeyirli evlat olsun, bizde de terine men oglan isteyirem yoldaşım qız isteyir. ümumiyyetle deyesen bizim milletin kişileri oglan xoşlayır türklerinkide qız😊
Canbakan AytanSuleyman hamile kalmadan önce rüyamda gördüm doğum yapmışım oğlum olmuş adı Alparslan 😍ve oğlum olcak nasipse adıyla geliyo inşallah hayırlısı ile
AytanSuleyman Canbakan ne güzel birşey..Ablamda 3cü çocugu erkek oldugunu ismini Ahmet koy demişlerdi..bende isim söyleyen olmadı))
AytanSuleyman Nilist bende aynı şekilde görmüştüm inşallah benimde rüyam dogru çıkar..çünki çoçugu ogle bir seviyorumki
Hatice-0909 Doktora gitmeden 4 gün önce rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm 17 haftalıktım ozman 18 haftalıkken kız bebeğim olucağını öğrendim
Kuzummmmmmm Bizde 4 kişi rüyamızda aynı çocuğu görüyoruz sürekli sarışın mavi gözlü erkek çocuğu suan 11+1haftaligiz bakalim kismet
Reyhandemirbasaran AytanSuleyman bekarken oglum olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm bilmedigim bir evde. Evlenir evlenmez hamile kaldim ve oglum oldu. Ruyamda gordugum eve evlenmiştim ayni odada oglumu emzirdim. Simdi ikinciye hamileyim. Iki defa ruyamda ultrasona doktor bakarken cok net bir sekilde erkek gorduk. Ama gercekte erkege benzemiyo dedi😂😂 insallah kizdir bu sefer bir de kizim olur.
_Arzu_ Bugün 12+4 haftalık olduk doktora gitdim bende rüyamda erkek görmüşdüm öylede his ediyordum tuturmusum sanrım doktor erkek dedi kesinmi dedim istersen gelecek sefere bidaha bakarız dedi
Kaya13 AytanSuleyman ben ikizlere hamileyim ikisini de erkek gördüm rüyamda daha 7 haftalık flandı o zamanlar ve ikiside erkek 🙈😍