Xxz AytanSuleyman bir kızım var diğeri belli değil hayulrisi olsun ama insana ikisininde tadına bakmak istiyor erkek olsa nasıl olur bilmiyorum. Hayilri olan iyi olan olsun herkes için. Valla kız aklı başında olacaksa iyi her kız çocuğu iyi değil . O yüzden verecekse her anlamda iyi güzeli olsun
Aysunnn41 AytanSuleyman Ben cinsiyet öğreneceğim gece rüyamda erkek gördüm ama bebeğimiz kız olucak hızlarımda ve rüyamda yanıldım 😂
Xxz AytanSuleyman ben bu hafta cinsiyeti öğrenebilirim herkes erkek olacak diyor bu gece rüyamda bir tane tombiş yanaklı kızım olduğunu gordumm hayırlısı olsun.
Deryy Xxz her kız çocuğu yada her erkek çocuğu iyi değildir diye saçma birşey yoktur Bebek gelir siz onu aile olark büyütürsünüz aynanız olur ne ekerseniz onu biçersiniz Allah aileninde hayırlısını versin maalesf seçemeden geliyorlar melekler 🎈
Snmckr AytanSuleyman amin inşAllah Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin önce sağlıklı olsun önemli olan o 😘
Zeynosunannesii AytanSuleyman bende rüyamda öğrenmeye gitmişiz doktor kağıda yaziyo çıkınca bakıyorum kocaman hafrlerle erkek yaziyodu ama kızım oluyo ki çoğu rüyam çıkar cinsiyet çıkmadı😁
lena_moms AytanSuleyman men hemise oglan gorurudum qizim olacaginj oyrendim bu gun cox sevindim ama yoldasim oglan isdiyirdi😢
AytanSuleyman lena_moms xeyirli evlat olsun, bizde de terine men oglan isteyirem yoldaşım qız isteyir. ümumiyyetle deyesen bizim milletin kişileri oglan xoşlayır türklerinkide qız😊
Deryy AytanSuleyman ben erkek gördüm yani mavi şapkalı bir bebek hatta bi rüyamda erkek ismiyle sesleniyordum ama kızım olcak inş 🎈 İlk bebeğimde kız görmüştüm o tutmuştu 😅
Nilist Ben kızımda hamile olduğumu bilmeden rüyamda görmüştüm. Arkadaşlarıma 9 ay sonra bir kızım olacak diyordum. Sonra kızımı gördüm. Sarışın kıvırcık saçlı, yeşil gözlü bir çocuk. Kızımda rüyamda gördüğüm çocuğun aynısı 😌
AytanSuleyman Nilist bende aynı şekilde görmüştüm inşallah benimde rüyam dogru çıkar..çünki çoçugu ogle bir seviyorumki
Ruhane AytanSuleyman a bende Azerbaycanlıyım ama ist kalıyo Benim ilk hamileliymde ruyamda ultrasona girmiştm eşime çok benziyordu bebek agız burun kaş aynısydı dedim oglumuz olucak inamadılr oglum oldu ve eşimin kopyası aynı rüyamda gördyüm gibiydi ve şimdi ikinciye hamilym daha cinsiyet belli deyil
AytanSuleyman Ruhane men Bodrumda talayıram mende yuxuda gördüm baldızımla yoldaşıma oxşayan bir oglan uşagı. Hamile deyildim onda, yoldaşıma deyirem oglum olacaq içime dogdu, deyir bizde ilk qız olur)) neçe hefteliksiz? men hele cinsiyyetini bilmirem
Cennetkusu192 AytanSuleyman hamile kalmadan bir ay önce kız cocugu emzirdigimi gordum kızım oldu🤭şimdiki gebeliğim de ögrenmeden önce erkek bebegım oldugunu söylıyordum uc gun sonra plansız gebeliğim ögrendim cinsiyeti doktor erkege benziyor dedi daha belli degıl ama belli olursa yazarım Rüyalarım cogunluk cıktıgı için kız derse şaşrırım🤭
AytanSuleyman Cennetkusu192 ben burdaki yorumlardan anladıgım kadarıyla hamilelikde ne görürsen tersi çıkıyor, hamilelikden önce ne goruyorsan aynı cinsten oluyor😊 hepimiz için hayırlı evlat dilerim
Htc04 AytanSuleyman ben hep kız hissediyordum ama rüyamda iki defa erkek çocuğu gördüm evimdeydi cinsiyetin erkek olduğunu öğrendik ☺️