Asel2520 anneyimmm42 ikili test yaptırdım keşke yaptırmasaydım dedim zaten ikizlerde doğruluk payı çok az detaylı usg gireceğim birde şeker yüklemesi yaptırırım başlasa bir test yaptırmam. Sanırım
caniminikizleri anneyimmm42 İkili tarama testi yaptırmadım doğruluk payı yok zaten sadece şeker yüklemesi ve detaylı ultrsona girdim
anneyimmm42 Asel2520 doktorum ikizlerde doğru sonuç vermiyor deyince bende yaptırmadım direk detaylı ultrason giricem zamanı gelince . Sizin nasıl çıktı sonucunuz
Nurdan11_ Asel2520 bende ikili tarama testi yaptırdım cuma günü sonuçları öğrenmeye gideceğim inşallah. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Bi arkadaşımda şeker yüklemesi yapıldıktan sonra kendine gelemedi açıkçası tedirgin oluyorum bende
star3star Asel2520 ben perinataloğa gidiyorum doktorum kanda bakmıycak iki taraama testini detaylı ultrasonla yapıcakmıs 12. haftada(7 mart)
Asel2520 anneyimmm42 sonucumuz gayet iyi çıktı çok şükür cuma günü detaylı usg gireceğiz bakalım hayırlısıyla o nasıl olur bilmiyorum
Asel2520 Nurdan11_ herkeste farklılık gösterebiliyor canım ilk hamileliğimde de yaptırdım çok şükür bir sorun olmadı bunda da yaptırmak istiyorum
Nur-01-35 Ben ikili testi devlette ücretsiz diye yaptırdım. Detayliyida yaptırdım geçen hafta 1 saat 10 dk sürdü ikiz olunca işte bayağı uykum geldi 😂
Esenasel star3star Benim bildiğim tedayli 20 Li haftalarda oluyor diye bıkıyorum ben 23 haftalikken yaptırdım