Deletedmom_85 Bence hiç gerek yok bunlara bende sizin gibi çok kafama taktım 1. Yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Bu işlemler basit olsada sonrasin da hemen hamile kalmayı beklediğimiz için psikolojik olarak yıpratıcı oluyor. Benden size tavsiye ne kadar zor olsa da akışına bırakın. Biz eşimle artık birlikte olurken bile sadece çocuk için oluyorduk,yumurtlama günlerini takip edip hadi bugün olacak diyordum. Sonra fark ettim ki takıntı haline getirmisim ve fark etmeden eşimi de kırıyordum çünkü onunla olmak istediğim için değil çocuk için oluyordu. Sonra yumurtlama günlerine bakmayı bıraktım,her ay gebelik testi yapmayı bıraktım. Uğraşacak başka şeyler buldum inanır mısınız 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Ben kesinlikle bazı durumların psikolojik olduğuna inanıyorum. Çünkü benim her ay regl gecikir her ay gebelik belirtisi yaşardım oysaki hiç birşey yoktu ama ben kendimi var olduğuna o kadar inandirirdim ki artık vucudum bile hamilelik belirtileri verirdi. Bu yüzden psikolojik olarak ne kadar rahatlarsaniz herşey o kadar kolay olur.