ikicocukmeselesi Zehragniken bize tam 13+0da söylemişti kız diye bi dahaki kontrolde 3 hafta sonra falandı o zaman netleştirdik :)
ilaydaelcinn_1 Zehragniken bence kıza benziyor 🥰 sizde benim gibi başta erkek hissedenlerden misiniz 🙈 bende erkek diye hissediyordum çoğu zaman, hatta doktora inanmıyordum bile 🐣
Zehragniken ilaydaelcinn_1 valla en başından beri hep erkek hissediyorum🤣 doktor kız deyince sasirdim
Babyb22 Zehragniken bende kız hissediyorum ve kız istiyorum ona rağmen doktor o kadar belirsiz olunca 😂
Babyb22 Zehragniken 14 haftalık 95 ihtimalle kız demek biraz iddaalı değil mi🥲 bende 14+3 te gittim bu hafta yeni oluşuyor genital organlar yüzden ellinin üstünde ihtimal söylemek hala zor bana kalsa kız derim ama sakın öyle düşünmeyin gibi konuştu 😬
Zehragniken Babyb22 benim doktor baya uzman iyice detaylı inceledi. Ayrıca geç değil değil canım 12. Hafta da öğrenenler var. Zaten 2 hafta sonra bidaha gidip kesinlestircez inşallah
Babyb22 Zehragniken benimde doktorum aynı şekilde isim yapmış biri ama belki bizim bebek hali hareketlerinden dolayı öyle demiştir diye düşündüm şimdi, kesin öğrenirim diye gittim hala başladığımız yerdeyiz😂 cuma randevum var bakalım ne dicek
Elif9292 Zehragniken degismez bence diger iki kizimdada benziyor dedi dogru cikti ama ben doktoruma guveniyorum cok tecrubeli uzman bi doktor