selinbirincisezen Karelinannesi yolda gidiyorum bakalım dua edin kızçeler bide idrara sıkışık gel dedi valla altıma işiycem az kaldı🤣🤣🤣🤣
selinbirincisezen Ilk_bebegmm99 %95 kız dedi valla 11 haftalıkken erkek demişti 😮 14 haftalığız erkeğin pipisi oluşmaz mıydı ki bu haftaya kadar acaba 😁 ilk gebeliğim yine de şüphede kaldım😂
selinbirincisezen Karelinannesi kız dedi %95 ama bilmiyorum yaa bacak arası boştu zar zor görebildik çok gizliyor 🤣🤣
Karelinannesi selinbirincisezen 11 haftalıkken pipisini görmüş müydün kuzu bende aynı haftada erkek dedi baya baya gördük ama şimdi ne diyecek bakalım
Limonzeytin 14+6 yım bende. Daha cinsiyet belli değil söylemedi doktorlarım ctesi gidicem inş. Bu sefer söylerler heycanla bekliyoruzzzz 😍 hepimz sağlıklıca kucağımıza alalım bebişlerimizi😊🤲
Limonzeytin selinbirincisezen Söylrdilermi cinsiyeti? Bende ctesi gidicem doktora gittiğimde 15+3falan olucam inş. Öğreniriz heycanla bekliyorz😍
selinbirincisezen Limonzeytin sağlıklı olsunlar da kız dedi %95 görünmüyor birşey bacak arası boş dedi bakalim artik
Karelinannesi selinbirincisezen işte bende tam 11+0 de gittim pipiyi gördüm onu diyorum o kadar küçük bebeğin nasıl o kadar net gözüktü diye. O yüzden dedim acaba kordon falan mı.. çünkü bacağının yarı uzunluğundan az daha kısaydı el kadar bebek nasıl o kadar belli olur🤷🏻♀️
Limonzeytin selinbirincisezen Bakalım bizimki kendini gösterecekmi merakla bekliyorum ctesi gününü 😍 hayrlısı artık gönlnzce olsun 🤲😊