Karelinannesi Varmı ikinci trimester dönemine yakın olan kızlar nasıl gidiyor 🌸 cinsiyet belli oldu mu bize erkek dediler ama daha çok küçüktü 7 martta tekrar gideceğiz bakalım 👼🏻🙏🏻
Canpolat Karelinannesi bizim çok hareketliydi en son 11+5 de söyleyemedi doktor biraz uslansın bide büyüsün net söylerim dedi 25 martı bekliyoruz baya geçsin öyle gideriz dedik hem net olur 😀
HilalEyce Karelinannesi biz de bugün lime olduk🤭 iki hafta sonra kontrol var inşallah öğrenirim cinsiyetini.
Minnosbaby Karelinannesi Günaydın canım aynı zamanda hamile kalmışız bizim belli oldu oğlum olacak hayırlısıyla 🙏🏻
selinbirincisezen Karelinannesi biz de 14+2 elmayız 😍🍎 bugün kontrol var cinsiyetini söyler heralde 😁👍🏼
Karelinannesi Canpolat yani sürekli yanılınca da hoş olmuyor geç olsun güç olmasın ☺️ Bende 11 haftanın başındayken erkek demişti ama çok küçüktü yani tabi bilemiyorum belki tutar ama 7 martta kesinleşecek 🙏🏻
Karelinannesi HilalEyce o zaman 12 haftalıksın canım aynen iki hafta sonra zaten tahmin yapmak zor olmuyor çikolata ye öyle git 🥰
Lovebabymoom Biz de havuç 🥕 olduk henüz cinsiyete baktirmadk 3 Mart’ta gidecez heyecanlıyız ilk torun benimde ilk gebeliğim yani herkes çok sabırsız merakla bekliyoruz
Karelinannesi Minnosbaby aaa ☺️☺️ Benimkide büyük ihtimal erkek ama işte hani kesinleşmeden erkek demek istemiyorum 🙏🏻 Sağlıklı olsunlar yeter ki🙏🏻
Limonzeytin selinbirincisezen Söylrdilermi cinsiyeti? Bende ctesi gidicem doktora gittiğimde 15+3falan olucam inş. Öğreniriz heycanla bekliyorz😍
selinbirincisezen esma2197- hayır yaptırmadım olası bir durumda hamileliğimi kendime zehir etmek istemedim. Doktorum da kararı bana bırakmıştı zaten. Detaylı ultrasona gireceğim sadece👶🏻
Ilk_bebegmm99 Bende yarın gidicem kontrole 13+5 oluyor inşallah gösterir. 1 hafta daha mı beklemeliyim acaba sizce ne yapmalıyım?
selinbirincisezen Karelinannesi yolda gidiyorum bakalım dua edin kızçeler bide idrara sıkışık gel dedi valla altıma işiycem az kaldı🤣🤣🤣🤣