SeymaYC Merhaba arkadaşlar ben de kamuda çalışıyorum ve şunu sormak istiyorum 23. Hafta bitince 24 başladığında izinli mi olacağız ? Müdürüm 24 bitincedir falan dedi kafamı karıştırdı.
SeymaYC elida32 O zaman ben nasipse 18 Nisan’da tam 24 başlıyor o gün belgeyi alır veriririm ya da doktorda 3 gün ileri gösteriyor makina. Cuma günü 15inde alırım belgeyi 18inden itibaren de gitmem çok çok teşekkürler:))))
Ozylmz elida32 32.haftada olduğuna dair yazı alırsın doktordan müdürüne izne ayrılmak istiyorum diye dilekçe yazarsın bende öyle yapıcam
Villanelle Normalde doktordan aldığın rapora bağlı, çalıştırmıyor diye bir şey yok. Ama etik olmaz bence. Zaten 32den sonra da maaş alınıyor gerek de yok açıkçası
Hulus Pineapplemom baslayabiliyoruz ama ben etik olarak baslanmasini doğru bulmuyorum. Sonucta dönüşte yüz yüze bakacagimiz insanlar kötü intiba bırakmamak lazım diye düşünüyorum. 24. Haftada covid nedeniyle izne ayrılıp 32 de ben baslicam demek bence pek etik değil. Cunku 32 haftadan sonra covid bitmemiş olacak.
Hulus Eymenva 2 aylık bebegi birakamayacagim için tabi direk ücretsiz izne ayrilacagim. Bana göre 2 aylık bebekte bırakılmaz 4 aylık bebekte cok küçükler anneye muhtaçlar elimizi biraz taşın altına koyacağız mecbur.