Pineapplemom Merhaba calısıyorum kurumum 24-32 ye ayrılanı 32den sonra baslatmıyor 😔 sizin kurumlar nasıl ayrılmayıp calısan varmı zor mu
Glck_anne Pineapplemom şuan benim kurumum da bana 24-32 haftalar arası ücretli izne ayrılıp sonradan tekrar işle başlayıp doktor raporu ile 38. Haftaya kadar çalışabileceğimi söyledi fakat ben evde gün boyu eşim eve gelene kadar tek durmak yerine göz önünde olup çalışmayı tercih ediyorum.en azından başıma bişey gelse yada ağrım sızım olsa ben haber edemezsem edecek biriler var diye endişe etmiyorum canım🌺
Yrnnry Pineapplemom doktorunuzdan 32. Haftaya daır çalışır raporu alırsanız 37. Haftaya kadar ısyerınızde çalışabilirsınız bu ısyerının ınsıyatıfıne kalmıs bırsey degıl dogal hakkınız
Derininannesi_ Pineapplemom ben 37.haftama kadar kalıcam iznimi doğum sonrasına devretmek için iş yerimin işine bile geliyor
Ozylmz Pineapplemom ben öğretmenim 24 te ayrıldım 32de istersen başlayabilirsin dedi müdürüm ben başlamıcam
Salliya Baslatmiyor ne demek onların insiyatifinde olan birşey değil ki. Kurumunuzun bağlı olduğu bakanlığı arayın konuşun. Doktor eğer çalışabilir raporu verdiyse başlatmak zorundalar. Ben hayrette ayrıldım 24-32 arası döndük 32 de devredebilmek için.
Pineapplemom Salliya malesef bizim kurum sıkıntı cıkarıyor bir arkadasınkini kabul etmediler kız 32-37 calısmak istedi müdür azarladı müdürün insiyatifinde galiba gitti kız doğumdan hemen sonra gelmek zorunda kaldı bebegi küçüktü geldiğinde
elida32 Ozylmz ben de sizle aynı düşüncedeyim. 32-37 de Çalışmak istemiyorum. 32 haftalık olduğumuzda yine de rapor götürmemiz gerekiyor mu? Bilginiz var mı?
user124578 Pineapplemom bende ayrıldım 10 gün oldu yaklaşık söyledim de 32 de geri geleceğim dşye gelme demediler deselerde raporumu alır giderim sonuçta doğum sonrasına iznim kalmayacak çalışmazsam
nuriyedemir Pineapplemom ben 32 haftalık oluyorum haftaya bebeğin durumuna göre doktorum çalışabilirsin derse uzatıcağımı söyledim hiç te bişey söylemediler. O rapor yazıldığı an çalışabilirsin onların böyle bişey yapması saçma geldi bana
Salliya Pineapplemom yani öyle bı hakkı yok mudurunuzun mesela ben hemşireyim öyle bi sorun yaşamadım ama yaşayacak olsam bimer Cimer il sağlık müdürlüğü sağlık bakanlığı her yeri ararım . Ha şöyle birşey var böylesi bir tutumda da mobing görme ihtimaliniz var gibi sanki. Ama hakkınızı bence koruyun burda bence amaç hiç izne ayrılmamaniz aba altından soba gösteriyor belliki müdürümüz size . Cimer e yazıp sormalisiniz yine de yanlış da yönlendirmek istemem şimdi
Pineapplemom Salliya ya ben sözleşmeli personelim hakkımız olan bircok cok seyi zaten alamıyoruz mobing fazlasıyla var ve elimizden birsey gelmiyor sürekli en ufak seyde tehdit ediyorlar
Pineapplemom Salliya peki şunu mrak ediyorum nasıldınız herkes farklıdır ama çalısan bir bayan oldugunuz için soruyorum biz calısmaya alıskın oldugumuz için a bugün ben yatim işede gitmiyim gibi naz yapma sansızmız olmadıgından soruyorum ben suan 21+3 teyim hareket etmemde vs sıkıntı yok o haftalardan sonra agırmı oluyoruz 24 den sonra
Salliya Pineapplemom işte mobing girince işin içine insanın eli kolu bağlanıyor çalıştığın yerin cehenneme dönmesi kötü. Allah yardımcınız olsun insaflı insanlara denk getirsin
Salliya Pineapplemom 1 ya şöyle aktif çalışan bı meselgim var masa başı değil öyle olunca çok kolay olmuyor devamlı kalkıp oturmak gerekiyor bu noktada çalışma arkadaşları onemli anlayışlı insanlarsa biraz iş yükün hafifliyor ama şöyle birşey var neticede kimse de hamilesin diye idare etmek zorunda değil çalışmak bizim tercihimiz . Ben sıkıntılı bir gebelik gecirmedigim için öyle aman aman zor olmadı bugüne kadarda toplam 13 kg aldım oyle olunca kalkıp kipirdamam da çok dert olmadı. Yani dişini sıkıp çalışılabilir bünyen elveriyorsa. Ha 36 haftadan itibaren biraz zorlanmaya başlamıştım oda zaten son haftan olduğu için halloldu gitti. Ben çalışmanızı tavsiye ederim yapabiliyorsanız.