Rabiabudak Kizlar 11+2 cinsiyetini çok merak ediyorum keseye göre tahmin edebilen varmı varsa lütfen yazarmisiniz ilk gebeliğim 🌸
seymanurer Ipeksari57 Benim içimden de öyle geçiyor hep erkek kıyafetleri erkek bebek eşyalarına bakıyorum ama bilemiyorum yinede tabi öncelikli sağlığı ama çok merak ediyorum cinsiyetini 😍
Ipeksari57 seymanurer Öyle canım öncelik sağlık ama insan cinsiyetini de çok merak ediyo. Karnını severken kızım yada oğlum diye seslenmek istiyor insan 💜 En kısa zamanda öğrenirsin inşallah 🌸
Ipeksari57 Anne88 Nedenir bilmem ama ilk içime doğan kız gibi biraz küçük ama tam de emin değilim 🥰 İnşallah tez zamanda öğrenirsin cinsiyetini sonra da çok güzel glbir hamileliğin olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🥰💜
Elifdemireel Ayy bende yarın gidicem 15+3 oluyoruz yarın umarım bebişim net bir şekilde gösterir 🙏 çok heyecanlıyım 🥰
neval270071 Ipeksari57 baş ağrısı oldu mu erkek gelir demek bu tanıyı da ben koydum 😂👏🏻👏🏻 Hayırlı olsun maşallah 🧿
Elifdemireel neval270071 Herkeste aynı mı ya benim başım güm güm diye biri vuruyo gibi oluyo 2 gün olmuyorsa 3. Gün başlıyo Ağrı doktor tahminim erkek dedi bakalım yarın 15+3 oluyoruz tekrar gidicem umarım net gözükür 🥰
Ipeksari57 neval270071 Oldu oldu olmaz mı eşime durmadan masaj yaptırdim ilk başlarda 😅😅 Bunu ilk sizden duydum şaşırdım da bak şimdi 😅😍
neval270071 Başım patlayacak gibi ağrıyordu benim de ama nasıl anlatamam baş ağrısı felaketti az kusuyordum et tavuk tiksinmem yoktu 12.haftada hoca erkek dedi ama zaten 6.haftadan itibaren biliyorlarmış
Ipeksari57 Elifdemireel Benim de benim de ağrı oluyordu ama en başlarda şuan adada hafif oluyor 😅 Hadi inşallah hayırlısıyla görürsün cinsiyeti 🥰
Anne88 Ipeksari57 Allah razı olsun güzel dileklerin için aynı şeyler senin için ve tüm hamilelere duam olsun❤️❤️❤️🥰
Yamur12345 Muhem banada erkeğe benziyor dedi 15 3 teyiz inşalah değişmez iki kızım var bakalım hayırlısı acaba sizin bebeğinizin kilosu kaç bna 100 gıram dedi sizce normalmi
Ipeksari57 Yamur12345 Bize 150 gr dedi 1 martta o zaman 15+0 dik şuan 16+3 olduk ne durumdadır bilmiyorum canım benim bir de bize 1 hafta kadar önde diyorlar ilk hamile kaldığımdan beri 🥰🤍