Anne53 Sancaktepede oturuyorum sizce özel hastanemi tercih etmeliyim yoksa devlet mi etrafındaki insanlar devlette 3 4 gün sürdügünü söylüyorlar napıcam bilemiyorum korkuyorum da doğuma daha cok var ama genede dusunuyo insan ☹🤷♀️
Sinem-123 Anne53 bende özeli öneririm devlet hastanelerinde ilgilenen ve işini düzgün yapan doktor bulmak gerçekten zor önemsemiyorlar resmen
Neslimami Anne53 merhaba bende Sancaktepede oturuyorum ve İlhan varank hastanesine gittim bir kere hiç memnun kalmadım muayene olmaya girince doktor odasına girmemle çıkmam bir oldu 🤦♀️ Bir tanıdıgın önerisiyle Sultanbeyli Saygı hastanesine gittim gercekten cok içten davrandılar 32+2 günlük gebeyim ve gercekten memnun kaldım :) eger imkanınız varsa sizi zorlamıycaksa tavsiye ederim ☺️
Eclinass Paran varsa özele git daha bugün araştırma Hastanesi’nde köpege davranır gibi davranıyorlar hiç insan yerine koymuyolar 😏😏
yyagmurrsenn İmkan varken devlet tercih edene cidden şaşırırım.. neden ki ? Özelde hijyen, ilgi, sıra, soru-cevap-iletişim-dra ulaşım ve aynı doktor ile devam varken neden devleti tercih edeyim 😳 bir sağlıkçı olarak kesinlikle özel hastane.
Betbetbet0 Neslimami Bende gebeliğimi öğrendiğimden beri saygı hastanesinde takipliyim ve gerçekten ilgi alaka çok güzel biraz kalabalık bir hastane ama hiç sorun degil güzel olsun da yeter diyenlerdenim 😂🥰
Usnac1995 Neslimami aynı şeyi yaşamışız 😂 ilhan varankın üstünde evim bayan doktro beni kovmaktan beter etti ama o hastanenin dahiliye doktorları melek gibidir şans meselesi malesef. Bende saygıda Ebru hanıma gittim. Doktor iyi ama hastane rezalet sıra mevzusu devletten bin beter. Devletten daha kötü hastane. Ne yapacağımı şaşırdım bende
Usnac1995 Betbetbet0 o ilgi alakayı ben mi göremedim acaba çok basık bir yer saatlerce sıra bekleniyor ben cazgırlık yapıp randevum var demesem daha da giremicektim 😂 hangi saatler daha boş oluyor acaba.
Bysinem Anne53 iki özel hastane değiştirdim doktorlardan hiç memnun kalmadım. Resmen ölüyordum hamilelik sürecinde. Bana hep ee hamilesin normaldir diyorlardı. Annem 3 sene önce devlette ikiz kardeşlerimi doğurdu ve o doktor o kadar işinin ehliki resmen iyileştirdi beni ve doğumu onda devlet hastanesinde yapacağım. Yani demem o ki doktor çok önemli her özel seninle çok ilgilenmiyor malesef
Senemturan Imkan varsa ozel ama su bana cok sacma geliyor 9 ay boyunca bi dunya muayene parasi verdgm doktor dogum mesai saatleri disina gelirse extra para isteniyor ne kadar sacma ne manasi kaldi o kadar para vermenin
Anne53 Neslimami Ben bölge hastanesi ne ilk gitmiştim keseyi orda gmrdum oraya gidiyorum bıde meaai saati dısıydı 7.3 du faşan nobetcı doktor Rukıye Sedef Kılıç vardı şansıma o doktorda ortanca ablamın dogum yaptıgı doktormuş 🙈 Pahalı dır da dediginiz gibi şans bu ısler
Neslimami Usnac1995 aynı durumdayız malesef keşke birimiz birimize faydalı bilgi verebilseydi ☹️Nasip Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım 🤲
Betbetbet0 Usnac1995 Siz büyük bi ihtimalle öğle vakitlerinde gidiyorsunuz sanırım, ben sabahları gidiyorum ve en fazla beklediğim 5,10 dakika sizde sabahları gitmeyi tercih etmelisiniz ☺️☺️
Neslimami Betbetbet0 evet duydum pekin hanımıda oda işinde iyiymiş :) bende Nihal hanıma gidiyorum şuan bir sıkıntı yok ☺️