1tek-1cift Benim ikiz 37+3 bende de tık yok normalde bizim miadımız doldu ama gelmiyorlar, artık ne onların yeri kaldı büyüyecek ne de benim taşıyacak gücüm 😔 normal doğum istiyoruz dua edin anneler sancım ve açılmam olması için 🙏 💜
Cotanakk 1tek-1cift Fundabshn bebekpoyraz Cansucannnn @Serap_srgll Kızlar kasılmalarınız oluyor mu karnım sürekli bir sertleşip bi yumuşuyor. Sertleştiğinde de bi fena oluyorum sanki kanım çekiliyo nefesim daralıyor gibi. Dr um bu kasılmalara sancı eşlik ederse gel dedi acı hissi yok ama çok rahatsız edici :(
Fundabshn Cotanakk Yalancı sancı olabilir canım bende son haftalarımda onu çok yaşıyordum sertleşip sertleşip geri yumuşuyordu ama sancım olmuyordu takip et sürekli doktorununda dediği gibi sancı eşlik ederse hemen git derim 💞🌸
bebekpoyraz Cotanakk kasılmalarım oluyordu canım özellikle 37-38 de çok oldu ama şu an bebek iyice aşşağıya indiği için daha az oluyor kaçıncı haftadasın sen
Fundabshn Cotanakk Gerçek sancı gelir ve hiç geçmez canım sürekli gelir anlaşılıyor yani merak etme 🥰
Cansucannnn Benim toplanma.surekli oluyor ve genelde sabahları geceleri oluyor karnımın bir tarafına toplanıyor ve karın ağrısı gibi yapıyor ama.gercek sancı belden regl ağrısı gibi giriyormuş galiba
Ulascemo2019 Cansucannnn 38+2 bizdede tık yok 20 marta kadar gelebilir dedi doktor bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek hanımefendi 🙈
Cotanakk Azizecikk benim de belim ağrıyor ama sancı gibi gelip giden bir ağrı değil vücut ağrısı bildiğimiz
Cansel60 Benım de aynı 38+1 hıc bişey yok bebeğin bası asagıda dedı ama dogum kanalına ınmemiş dedı hersey normal dedı haftaya gel dedi bide sadece sola yat dedi
Yesemmin 39+6 bendede tık yok 😅 Birde doktor 2 hafta daha bekleriz diyor bilmiyorum gidip sezeryan a mı cevirsem napsam doğum iznim kalmadı resmen bizimkisi hala gelecek😅😅