cigdem4154 ilkimmm canım ablam normali kullanıyor bebek giib kokuyo kıyafetler bende normali tercih edicem inşaAllah ama yine de sen bilirsn diğerinin kokusu lavanta belki bebişe ağır gelebilir diye düşünüyorum kalıcı koku çünkü
Fnen ilkimmm ben dalini kullanmadım ama duru granül sabun 40 derecede bile çözülmedi kıyafetlerimde bende bebişim için sıcı deterjan aldım
Yesim619 ilkimmm valla epey bir süre normalin kullandım ve yumos hiç kullanmadım şuan iki buçuk yaşında normal deterjan kullanıyor um
cahillesohbetikestim ilkimmm ilk duru granül aldım o bitince dalin aldık ikisinden de memnunum çok güzel kokuyorlar
ilkimmm cigdem4154 kokularını hiç bilmiyorum lavanta diye sipariş oluşturdum normal geldi, açıp bakamıyorum da değiştirmesem mi o zaman 🙆
sinemcansenturk Ben aldığımda normal kalmamıştı lavanta kokulusunu aldım misler gibi kokuyor kıyafetleri ütüledim yerleştirdim hala odasına girince kokusu geliyor tavsiye ederim
sinemcansenturk ilkimmm hayır ama kullanan komşum var gayet güzel kokuyor değiştirmeyin bence daha sonra isterseniz lavantalıyı alır denersiniz
Suna0991 Bende normal kullaniyorumda pek kokusu yok ya yumuşatıcı da baby me kullandım ama ne bilim ben baya gzl kokar demiştim 😋 çok hafif kokusu var
ilkimmm Suna0991 kokusu güzel gibi tabi yıkayınca kalıcı olur mu bilmiyorum ☺️ ama ben şimdilik yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum kokusu rahatsız ederse diye
ilkimmm Fnen evet öyle bir sorun olduğu için Dalini çok tercih ediyorlarmış ama makine kaynaklı mıdır bilemedim