AyseMehmett Miri06miri ben süt içemiyorum sevmiyorum o yüzden sütün içine yulaf muz ceviz koydum her sabah yedim çoğu günde proteinle beslendim sırf küveze girmesin diye ama çok şükür riski de atlatmışız sizde dikkat ederseniz eminim alıcaktır.
AyseMehmett Esenkaplan inanın o kadar dikkat etmedim kahvaltıdan önce süt içtim dediğim gibi kahvaltı normal şeyler patates kızartması falan ara öğünde yapmadım hiç ben zaten hiç kilo almamışım bebeğe gitmiş galiba hepsi
Happybsrn Esenkaplan klasik nesguikli süt,meyve , yumurta ama benim ki hiç 200 gramı geçmedi kg alımı milletin 500 600 gram nasıl oluyor anlamıyorum 🙄
AyseMehmett Happybsrn ama benimki de 2 haftada almış bilemedim ki bende doktor böyle giderse normal doğuramazsın dedi 🤭
Esenkaplan UmutsuzPolyanna evet o hepimizin ortak sorunu malesef bazen salmak lazım amaan nası olursa olsun mesela tozları almam lazim ama almadim kalsin🤣normalde cok temizlik kolik biriyimdir bu arada
UmutsuzPolyanna Esenkaplan benim uzun zamandır yapılmıyor yapan yok perde ve mutfak dolaplarımı anneme rica ettim geri kalan her şeyi kendim yaptım ve yapıyorum
elfmoom Esenkaplan bebeğinizin yapısı minyon ise ne yaparsanız yapın çok kilo almaz :) hiç korkmayın bazı 2 kilo doğan bebekler 4 kilo olanlardan bile daha sağlıklı oluyor
AyseMehmett Happybsrn inşallah sağlıklı alalım kucağımıza yeterki 🤲🏻♥️♥️ Ben aslında sağlıksız besleniyomuşum hep bebeğim o yüzden minyon kalmış
Esenkaplan elfmoom canim evet oyle diyolar ama yemenin yine faydası var bence çok degil ama yine bi 500 gr dogumda farkeder diye düşünüyorum