Sehererkull Kizlar vajinamda varis basladi yarin doktora gidicem sizdede boyle bisi yasayan varmi normal dogumu etkiliyomu acaba dert oldu icime nasil gecicek bu ya😔
Mehtapkz Sehererkull canim o nasil bisey nasil anladin varis oldugunu bende merak ediprum ama bi sitede vajinada varis oldgunda sezeryan dogum yaziordu
Durdudiler Sehererkull bi arkadaşım olmuştu böyle. Normal doğumunu çatır çatır yaptı valla engel değil merak etmeyn
ZeyooZ Sehererkull bende once bacagimda cikti sonra kasigimda simdi de vajinaya dogru ilerliyo ayaga kalktigim an patlicak gibi oluyo kasigimi tutarak yuruyorum 29. Haftadayim. Haftasonu randevum var doktora gostericem 😕 ben de normal dogumu etkiliyor diye biliyorum umarim yanlistir
Deletedmom404 Sehererkull ben 🙋🏼♀️Hamileyken çıktı bacaklarım filan çok ağrıdı hamile varis çorabı kullandım geçirmedi ama azalttı doktoruma sordum oda Doğum anında kanama olursa sezeryan olursun dedi çok şükür öle bi durum olmadı Doğum yapalı 2 ay oldu yavaştan iniyo o şişlikler
Sehererkull Mehtapkz vajinama aynayla baktim giriste sagtaraf bildigin varis sisliginde daha az sisti artmaya basladi bayram vsgirdi araya gidemedim anca gidicem bnde ole okudum sinir oldum hem goruntuden bakildigi da bildigin sag taraf sisgozle gorulur sekilde
Busrasbaby Benim hamilelikten öncede genital bölgemde varis vardı, hamilelikte daha çok şişti ve ağrı yaptı. Doktoruma durumu anlattım, muayene etti. Şuan için normal doğuma engel değil ama bebek büyüdükçe vücutta kan seviyesi yükseldikçe daha çok şişecek, ağrı yapacak ve hatta kanayabilir dedi. Geçenlerde tekrar baktım başka varisler türemiş yine o bölgede. Çarşamba günü başka bir kadın doğumcuya gözükücem.
Busrasbaby Sehererkull inşallah olumsuz birşey söylemez 😔 internette araştırdıkça benim çok moralim bozuldu, bende yarın 3 te gidicem iniallah içimize su serperler 🙏 Doktordan gelince burda paylaşırmısınız tekrardan doktorun söylediklerini
zeynopd Sehererkull benımde son ayımda cıktı. Banyodan farkettim. Tam vajına dudaklarının içinde. Bir aydır kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doğumdan sonra düzelir dedi doktorum. Normal doğuma engel değil diye biliyorum. Benımkı sezeryan
Busrasbaby SevilaySemerci bende vajinanın dudak kısımlarında iç ve dış tarafında kan toplamış sivilce gibi duruyor, baya o bölgede mevcut. Dokununca hissediliyor, elede geliyor.
Mltm Bende de var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Aile hekimim sezaryen olursun dedi. Kendi doktorum normal doğuma engel değil dedi. 🤷🏻♀️
Sehererkull Mltm ZeyooZ Deletedmom404 az once doktordan geldim varis gibi duruyo ama degil dedim odem yapmis vajinamin girisi son aylarinda normal dahada sisebilir hatta dedi ☺️
ZeyooZ Sehererkull canım peki senin ağrın var mıydı yoksa sadece şişlikten dolayı mı şüphelenmiştin??
Duyguynrky Sehererkull benim 3 tane vardı söndü 😳 naptım? Kantoron sürdüm sürekli 😁 doktorumda şaşırdı... ama bildiğim kadarıyla normal doğumu etkilemiyor..