Melek1111 tatlisbirkiz ben ilk denememde 27. Gün görmüştüm yumurtayı .Stresten yumurtlama günü değişebiliyor
tatlisbirkiz Melek1111 bende çok stres yaptım neden göremiyorum yumurtlama diye rahat olmakta fayda var da işte ..
eminemre99 tatlisbirkiz İnşallah Allah’ım gönlüne gire veirr canım kötü olumsuz düşünme insalalh Allah izin veirrse olacak de Meryem suresi bol bol onu okuyamssan dinle canım bebek için Meryem suresi Allah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın 30 günde olabiliyorsun 14 15 16 17 18. Günler nasıldı testler canım
tatlisbirkiz eminemre99 o günlerde silik canım herşey Allahtan mevlam nasip etsin bebek bekleyen herkese inşaAllah
eminemre99 tatlisbirkiz Canını skma cani. Benim ömür inşallah hayırlısı ile diğer ay inşallah canım benim 😘❤️
Gbulut Bende arti-med marka ovulasyon testi almıştım çift çizgiyi gördüm ve o gün birliktelik oldu, ertesi ay hamileydim :) adet programına paralel yaptım yumurtlama gününü hangi gün gösteriyorsa 3 gün öncesinde başlamıştım tek denemede oldu çok şükür
Kubos01 babymoomss merhaba canım bundan öncesi varmı çünkü henüz yumurtlama olmuşum her ay aynı olmaz misal ben hep adete yakın götürdüm yumurtlama ve 3 ay üst üste görmediğim bile olmuştu üzülme
tatlisbirkiz Kubos01 canım ilk ovulasyon denemem olmaması normaldir belkide dediğine göre. Yada dediğin gibi adete yakın görürüm belki
Mervee20 Zemzems testi ilk idrar ile yapmıyorsunuz yapmadan en az 1 saat önce sıvı alımını bırakıyorsunuz T çizgisi ilk çizgi kadar koyu çıkarsa yumurta gününüz oluyor o gün ben de ınstagramda bir gebenin günlüğü var ordan almıştım testi orda videosu ve bilgilendirme var dilerseniz orayada bakabilirsiniz. 🌸
Mervee20 tatlisbirkiz hiç dert etmeyin ilk test yanlış yaptıysanız ondanda olabilir o ay yumurtada olmamış olabilir hiç stres yapmayın zamanı gelince rabbim nasip edince oluyor Instagramda bir gebenin günlüğü var oraya bakın ordan yapılışını izleyin isterseniz inşallah gönlünüzce olur herşey 🙏
cemreee__ tatlisbirkiz canım benimde seninle aynı şuan 19. Testimi yapıyorum adetim biter bitmez başladım bende daha yumurtlama görmedim , ebru abla banada devam et testlere dedi bu hafta adet dönemime yaklaşıyorum benimde döngüm 30 günde bir aynı benimle aynı durumdasın şuan