Eslemveannesi0 Bicicek_bibocek doktorum sürekli uyarıyor ayda 1kez gel diye geçenlerde gitmiştim düzgünce ilgilenmedi bile yine geldim diye🤦🏻♀️😒
minikpandammmm Bicicek_bibocek 25+2 olduk eklem ağrıları var. omuz ve bacaklarım özellikle akşamları. Başım da çok sık ağrımaya başladı . Baş ağrısı oluyor mu sizde ?
Deletedmom_6 Bicicek_bibocek karnım taş gibi 😢 uyuyamıyordum hamile yastığı aldığım günden beri rahatım şükür 😬
Csgoneng Mlk_ygtali ay bazen kendimden iğreniyorum insana saçını taramak bile mi zor gelir, upuzun belime kadar saçlarım vardı omuzlarıma kadar kestirdim uğraşamıyorum artık diye, eleştirdiğim ne varsa yaşıyorum hamilelik benim için büyük bir sınav oldu 😬
Mlk_ygtali Csgoneng ilk hamileligin sanırım? Gerçekten zor allah hepimizin yardımcısı olsun ama bunlara şükür yeterki bebeklerimiz sağlıkla gelsinler 🤲🏻
Csgoneng Bicicek_bibocek benim sanki iltihap varmış gibi ağrıyor ama idrar testlerim hep temiz çıkıyor, bel ağrısı işte çok hareket edince çok yürüyünce oluyo sadece, benim tek derdim halsizlik yorgunluk ve çarpıntı
Bicicek_bibocek Csgoneng sizin ilk gebeliginiz sanırım. Ben ilkinde hamile gbi değildim bı karnım büyüdü yoksa çok rahattım . Bu beni çok yoruyo
user124578 Bicicek_bibocek 25+5 agrı değil ama çok kabız olmaya başladım normalde de oluyordum ama arttı biraz daha 🥲
user124578 Bicicek_bibocek bende bu tarz şeyler hemen işe yaramıyor tiroidden kaynaklı sanırsam acı biber yiyorum mesela eşim yesin 2 saat sonra karnı ağrımaya başlar benim ertesi gün etki ediyor anca ve o bir tane yese etki ediyor ben 10 15 tane yiyorum anca etki ediyor
dilaaaraozturk Bicicek_bibocek 31 haftadan selam 🌸 mide yanmaları geceleri ayak ağrıları nefes darlığıııııı 🥺🥺 bide plates yapmama rağmen bu ağrılar oluyor düşünün artık 🤔